ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που δεν αφήνουν πίσω τους το παρελθόν

Τους είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσουν από τα περασμένα γεγονότα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα ζώδια που δεν αφήνουν πίσω τους το παρελθόν
Φωτογραφία από τον χρήστη George Milton στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μια δυσκολία να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και δεν μπορούν να ξεχάσουν τι έγινε κάποτε. Αυτό, καλώς ή κακώς τα φέρνει αντιμέτωπα με διάφορα θέματα και αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, θα ταυτιστείς με τα όσα θα διαβάσεις παρακάτω.

Καρκίνος

Είναι το νούμερο ένα κολλημένο με το παρελθόν ζώδιο και όλη την ώρα αναπολεί πόσο ωραία περνούσε παλιά με τις εκδρομές, τις παρέες, τα τραπέζια που έκαναν, αλλά και τα όσα θα μπορούσε να είχε κάνει τότε, αφήνοντας το παρόν να περνάει. Όσο ωραία και αν περνάει στο εδώ και τώρα, πάντα κάτι από το παρελθόν θα τον τραβάει πίσω. Δυστυχώς, συγκρίνει συνέχεια το τότε με το τώρα.

Ζυγός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν μπορεί να μείνει λεπτό μόνος με τις σκέψεις του, γιατί θα αρχίσει να νιώθει τύψεις και ενοχές και γενικά, επειδή αντί να κάτσει να λύσει τα θέματα του, απλώς κάνει ότι δεν τα βλέπει, χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Παρθένος

Είναι εμμονικός με τις λεπτομέρειες και ειδικά όσον αφορά το παρελθόν, αυτό γίνεται χειρότερο. Υπεραναλύει το τι έγινε κάποτε, κολλάει και δεν σταματάει να μιλάει για αυτό. Επίσης, κάνει και σενάρια στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να είχε πει ή κάνει τότε, με αποτελέσμα απλώς να καίει εγκέφαλο και να ξοδεύει άσκοπα ενέργεια.

Σκορπιός

Είναι κολλημένος μόνο με τα κακά του παρελθόντος και ό,τι δύσκολο πέρασε γυρνάει στο κεφάλι του συνέχεια. Ψάχνει τρόπους για να εκδικηθεί όσους τον πλήγωσαν και δυσκολεύεται πάρα πολύ να αφήσει πίσω του πράγματα που έγιναν και ειδικά δε εκείνα που τον τραυμάτισαν.

Υδροχόος

Δε θέλει να ζει στο παρελθόν, αλλά οι σκέψεις τον βαραίνουν. Όσο cool και αν θέλει να το παίξει, θα σκέφτεται ότι οι στιγμές που πέρασε όμορφα δε θα γυρίσουν ξανά και ότι ίσως να μην έρθουν αντίστοιχες στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 301 / position2: 711
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb