ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Φτιάξε τη διάθεση σου ανάλογα με το ζώδιο σου

Γιατί το καθένα, έχει τον δικό του τρόπο για να περνάει καλά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Φτιάξε τη διάθεση σου ανάλογα με το ζώδιο σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Andrea Piacquadio στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε λίγο φως στην τόνωση της διάθεσής σου με βάση το ζώδιό σου. Μόλις βρείς το δικό σου, μην ξεχάσεις να δεις και τα ζώδια των αγαπημένων σου για να μπορέσεις να τους βοηθήσεις να φτιάξουν και την δική τους διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Για να τονώσει τη διάθεση του, ο Κριός μπορεί να κάνει την αγαπημένη του άσκηση ή γιόγκα. Ξέρεις τι συμβαίνει με τους Κριούς, όπως το ζώδιό τους, θέλουν πάντα να είναι το Νο. 1. Αν δεν είναι πρώτοι, τείνουν να δυσανασχετούν. Δεν θα τους αρέσει η λέξη «Όχι». Προσθέτοντας μια ακόμη συμβουλή για να ανεβάσουν τη διάθεσή τους, είναι ότι πρέπει να αλλάξουν λίγο την καθημερινότητά τους. Προσπάθησε να προσθέσεις επιπλέον κάποιες ακόμα υπαίθριες δραστηριότητες κοντά στη φύση, έτσι ώστε ο αρχηγός που βρίσκεται μέσα σου να μην χάνει  ποτέ τη διάθεση του.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι μπορούν να βγουν για ψώνια για να φτιάξουν τη διάθεσή τους. Τώρα τίθεται το ερώτημα, τι γίνεται αν η διάθεσή τους είναι χάλια τέσσερις φορές την ημέρα; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το τραπεζικό σας υπόλοιπο, καθώς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε. Κανείς δεν λέει να είναι Shopaholic. Μπορείς είτε να βγεις έξω με τους φίλους ή την οικογένειά σου και να χαλαρώσεις, είτε απλώς να πάρετε καθαρό αέρα. Είναι ενδιαφέρον ότι ο πλανήτης της Αφροδίτης είναι ο κυρίαρχος του Ταύρου και η Αφροδίτη αγαπά να ζει μια βασιλική ζωή. Μια ακόμη συμβουλή, μπορεί να ακούγεται λίγο βαριά για εσένα: οι Ταύροι μπορούν να φτιάξουν τη διάθεσή τους σκουπίζοντας και ξεσκονίζοντας το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του Αέρα, που κυβερνάται από τον Ερμή. Αυτό είναι που κάνει τον Δίδυμο την «Chatty Cathy» του ζωδιακού κύκλου. Έτσι, όποτε είσαι ξέγνοιαστος, προτιμάς να συναντάς τους φίλους, την οικογένειά σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μόλις συναντηθείτε, μπορείτε να μιλήσετε για τη ζωή, τα επαγγελματικά, τη θρησκεία ή οτιδήποτε θα έκανε τον διάλογό σας ακόμα πιο πολύτιμο. Προτιμάς να έχεις αμφίπλευρη επικοινωνία παρά να μιλάς μόνο εσύ, χωρίς προσβολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, γενικά νιώθει κατάθλιψη όταν δεν λαμβάνει αρκετή φροντίδα. Είναι σαν, ένα μωρό 4 ετών να κλαίει δυνατά, όταν η μητέρα του δεν είναι κοντά για να το φροντίσει. Όντας λάτρης των γεύσεων, μπορείς σίγουρα να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου πιάτο ή ακόμα και να εξερευνήσεις νέες κουζίνες και αυτά θα σου φτιάξουν την διάθεση. Πριν όμως πέσεις στο φαγητό, να θυμάσαι ότι όλα πρέπει να είναι περιορισμένα. Όταν ξεπερνάς το όριο μπορεί να προκληθούν σημαντικά θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Λέων, η μεγαλύτερη συμβουλή για εσένα είναι απλώς το να διασκεδάσεις… Θα σου πω τον λόγο, το σύμβολο σου είναι της φωτιάς και ο κυριάρχος πλανήτης σου είναι ο Ήλιος. Όταν δεν έχεις διάθεση, δοκίμασε να περάσεις χρόνο με δημιουργικά χόμπι ή με πράγματα που είναι πραγματικά καλλιτεχνικά όπως π.χ. τραγουδώντας σε καραόκε, ζωγραφίζοντας, γράφοντας. Επιπλέον, στις μέρες μας οι άνθρωποι δημιουργούν «podcasts» και πολλά άλλα πολλά πράγματα που μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλύτερη συμβουλή για να φτιάξεις τη διάθεσης σου Παρθένε, είναι το να ασχοληθείς με την κηπουρική. Σε αυτό το ζώδιο της γης αρέσει να περνά χρόνο στη φύση και να ασχολείται με τα φυτά, τα λουλούδια και τους σπόρους. Ανήκεις στη λίστα των πνευματικών ανθρώπων. Άκου προσεκτικά: όποτε νιώθεις πεσμένος ή ότι έχεις στρες, απλώς κάνε διαλογισμό, άκουσε την αγαπημένη σου χαλαρωτική μουσική, ασχολήσου με κάποιες δραστηριότητες στις οποίες είτε το μυαλό σου είναι άδειο, είτε γεμάτο με αμέτρητες σκέψεις. Στην πραγματικότητα, ο Παρθένος ρίχνεται στη δημιουργικότητά του όσο περισσότερο μπορεί...

ΖΥΓΟΣ

Γεια σου Ζυγέ, θέλεις να μάθεις τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις τη διάθεσή σου; Φυσικά ναι, γι' αυτό ήρθες εδώ. Ωστόσο, δύσκολα αντιμετωπίζεις τις εναλλαγές της διάθεσης στη ζωή, καθώς είσαι συνήθως αρκετά ισορροπημένος. Ωστόσο, όταν αντιμετωπίζεις κάτι κακό, η διάθεσή σου χαλάει. Ιδανικά, μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να οργανώσεις εκ νέου τη ντουλάπα σου, να καθαρίσεις τα δωμάτιά και το υπόγειό σου. Αυτό σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποτελεί έκπληξη όταν λέμε ότι οι Σκορπιοί είναι ρομαντικοί όσο και δημιουργικοί. Οι αδιάθετοι Σκορπιοί, επιλέγουν να δείχνουν αγάπη στον σύντροφό τους όταν έχουν άγχος. Ναι, καλά ακούσες. Νικούν το άγχος μέσω της έκφρασης της αγάπης τους. Αλλά όπως λέμε, τα επιχειρήματα δεν κερδίζονται με λόγια, αλλά με πράξεις αγάπης. Δεν θα είσαι απογοητευμένος Σκορπιέ, μάλλον ήρεμος και χαλαρος, μοιράζοντας τις σκέψεις σου με τον σύντροφό σου. Singles, μην αισθάνεστε πεσμένοι, μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε να διαλογιστείτε ή να συνομιλήσετε με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί σίγουρα να επιλέξει τα ταξίδια. Το να εξερευνήσεις νέα μέρη με τα αγαπημένα σου άτομα ή ακόμα και μόνος σου μπορεί να είναι το καλύτερο για εσένα. Είσαι ένα από τα πιο ευδιάθετα ζώδια, οπότε θυμήσου, μια γιόγκα, η κολύμβηση ή ακόμα και μια βόλτα σε έναν μοναχικό δρόμο θα ήταν μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το τέλειο ενισχυτικό της διάθεσης για εσένα είναι το να κάνεις κηπουρική. Θέλεις να ακούσεις ειλικρινείς συμβουλές; Μην στεναχωριέσαι πολύ, πρέπει να πετύχεις και να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Θυμήσου, είσαι πολύ εργατικός με τη φύση. Αν κάποιος σε αποθαρρύνει, μην αισθάνεσαι απογοητευμένος. Μπορείς να γράψεις για τα συναισθήματά σου στο ημερολόγιό σου ή να κάνεις λίγη γιόγκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, άνθρωπε με αποθήκες γεμάτες συναισθήματα! Είσαι εξαιρετικά σημαντικός για την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία σου. Το να είσαι αναστατωμένος είναι απλώς ένα μικρό χτύπημα στην πορεία. Μην αισθάνεσαι πεσμένος, σε αντίθεση με άλλους. Ξέρουμε ότι παίρνεις τους ανθρώπους στα σοβαρά. Οι θλιβερές μέρες ή οι δύσκολες στιγμές τους μετατρέπονται σε δάκρυα που κυλούν. Για να φτιάξεις τη διάθεσή σου, δοκίμασε να επισκεφτείς ένα γηροκομείο, να δωρίσεις αίμα ή απλώς να καθαρίσεις την ντουλάπα σου και να χαρίσεις ρούχα στο καταφύγιο της περιοχής σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθύες είναι συχνά κυκλοθυμικοί, σαν ζώδιο του νερού. Όταν η διάθεσή τους είναι κλειστή, είναι πραγματικά δύσκολο να μετατρέψουν τον χειμώνα σε άνοιξη. Ιχθύ, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να χορέψεις, να ζωγραφίσεις ή να γράψεις και γενικά να εκφραστείς με οποιοδήποτε τρόπο σου ταιριάζει καλύτερα, γιατί όχι μόνο θα σου φτιάξει τη διάθεση, αλλά θα σε βοηθήσει και στην αυτοανάπτυξή σου. Το κερασάκι στην τούρτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 276 / position2: 1587
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb