ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Οι μεγαλύτεροι ζηλιάρηδες του ζωδιακού

Όχι μόνο στα εpωτικά τους, αλλά και γενικά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι μεγαλύτεροι ζηλιάρηδες του ζωδιακού
Φωτογραφία από τον χρήστη Polina Zimmerman στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι τα παρακάτω ζώδια έχουν μια τάση προς τη ζήλια και όχι μόνο στα αισθηματικά τους, αλλά γενικότερα. Και μπορεί αυτό το συναίσθημα να είναι φυσιολογικό σε έναν βαθμό, όμως αυτή η τετράδα το παρατραβάει συχνά.

Κριός

Είναι ανταγωνιστικός, όλοι το ξέρουν αυτό. Κάθε φορά που κάποιος τα καταφέρνει καλύτερα από τον Κριό, εκείνος νιώθει άβολα και συχνά μπορεί να βγάλει μικροπρέπεια, λόγω της ζήλιας του. Είναι πολύ κτητικός στις προσωπικές του σχέσεις και μπορεί να αντιδράσει πολύ έντονα αν νιώσει άσχημα ή ότι το ταίρι πάει να τον αφήσει.

Ταύρος

Έχει θέμα με την επιβεβαίωση και το να νιώθει ότι τα δικά του άτομα του ανήκουν. Υπερασπίζεται μέχρι τέλους του κοντινούς του ανθρώπους και ακόμα και στις φιλίες ο Ταύρος μπορεί να νιώσει προδοσία, όταν οι «κολλητοί» έχουν και άλλους φίλους.

Παρθένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν τον πειράζει να υπάρχουν και άλλοι επιτυχημένοι άνθρωποι γύρω του, αρκεί να μην ξεπερνούν την δική του επιτυχία. Αν συμβεί αυτό, ξεκινάει να βγάζει χειριστικές συμπεριφορές και προσπαθεί να μειώσει τους άλλους, με σκοπό να νιώσουν μειονεκτικά. Στα εpωτικά του, δε θα κάνει εκρήξεις, αλλά θα βγάλει πάλι χειριστικότητα και ενώ μπορεί να δείχνει κουλ, προφανώς και δε θα είναι.

Σκορπιός

Ιδανικά, θα ήθελε να είναι πάντα τυχερός και να του έρχονται μόνο καλές εξελίξεις. Αν αυτό δεν συμβαίνει, γίνεται ανήσυχος και γκρινιάρης. Στη σχέση, δε θα ήθελες να προκαλέσεις τη ζήλια του Σκορπιού, μιας και ο φόβος της εγκατάλειψης, μπορεί να τον κάνει πολύ σκληρό και εκδικητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 255 / position2: 895
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb