ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια συγχωρούν την απιστία

Αφήνουν δύσκολα τις σχέσεις του και δέχονται τα λάθη των άλλων
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια συγχωρούν την απιστία
Φωτογραφία από τον χρήστη Ron Lach στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είσαι Λέων, Κριός ή Υδροχόος, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωρήσετε μια τέτοιου είδους προδοσία από το ταίρι σου. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για τα παρακάτω ζώδια, καθώς μπορούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο άτομο που τα απάτησε.

Ταύρος

Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, τότε ξέρεις το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Ειδικά, αν είσαι καιρό με κάποιον, τον εμπιστεύεσαι με τα μάτια κλειστά, για αυτό και δυσκολεύεσαι να δεις και τα πιθανά ελαττώματα του συντρόφου σου. Ακόμα και αν το ταίρι σου σε απατήσει, θα μείνεις στην σχέση, αλλά θα έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ο φόβος για την επανάληψη της προδοσίας.

Καρκίνος

Ως γνήσιος Καρκίνος, θα χτίσεις τείχη γύρω σου, γιατί φοβάσαι μην πληγωθείς, όταν όμως τα ρίξεις, δίνεσαι ολοκληρωτικά στον άλλο. Αν το ταίρι σου σε απατήσει, θα πληγωθείς βαθιά και θα το σκεφτείς πολύ για το αν θα τον συγχωρέσεις ή οχι. Αν όμως δεις ότι ο άλλος έχει μετανιώσει πραγματικά για το λάθος του, θα δείξεις μεγαλοψυχία.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δυσκολεύεται να αφήσει όσους αγαπά. Ακόμα και αν τον απατήσουν, δύσκολα θα αφήσει την σχέση του και μιας και θέλουν πάντα να δείχνουν ένα καλό πρόσωπο στους άλλους, είναι πιθανό να κρύψουν τα προβλήματα στη σχέση τους και να δείχνουν ότι είναι «τέλεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 275 / position2: 1086
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb