ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Γιατί δεν σε αφήνει να φύγεις ενώ δεν σε θέλει πια;

Οι πιθανές απαντήσεις σε μια τέτοια κατάσταση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Γιατί δεν σε αφήνει να φύγεις ενώ δεν σε θέλει πια;
Φωτογραφία από τον χρήστη PNW Production στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σου λέει ότι δε θέλει να κάνετε σχέση ή σου δείχνει ότι δεν είναι καλά με το μεταξύ μας και γενικά καταλαβαίνεις ότι η φάση σας δεν προχωράει από πλευράς του. Και ενώ του έχεις πει να το αφήσετε, του κάνεις κουβέντες για το θέμα και βλέπεις ότι δε θέλει, εκείνος δεν σε αφήνει να ξεκόψεις. Γιατί να σε κρατάει όμως πίσω, χωρίς να σε θέλει πραγματικά;

Νιώθει μοναξιά: Ή δεν έχει πολύ ζωή, ή είναι των σχέσεων και δεν αντέχει για πολύ μόνος του, οπότε προτιμάει να κάτσει μαζί σου και ας μην θέλει να είναι πραγματικά εκεί.

Είναι ανασφαλής: Μπορεί να φοβάται ότι δε θα βρει ποτέ μια σχέση να του ταιριάζει ή δεν είναι πολύ σίγουρος για τις επιλογές του, οπότε παίζει για αυτό να αποφεύγει την δέσμευση.

Απολαμβάνει το σeξ μαζί σου:  Αν κάθε συνάντηση σας καταλήγει στο σeξ, πιθανότατα να ελκυέται πάρα πολύ ερωτικά, αλλά όχι σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν το βλέπει για κάτι παραπάνω. Επίσης, μπορεί να μην είναι έτοιμος συναισθηματικά για τους λόγους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραμένει μαζί σου από συνήθεια: Η δύναμη της συνήθειας είναι τεράστια, άρα παίζει να μην μπορεί να αποχωριστεί την ζωή μαζί σου και το πρόγραμμα του, παρά εσένα την ίδια. Μπορεί να σου φαίνεται κουτό, αλλά για κάποιους ισχύει.

Είσαι η «καβάτζα» του: Μπορεί να μιλάει και με άλλες, αλλά να έχει εσένα σαν εναλλακτική, σε περίπτωση που δεν κάτσει η άλλη σχέση. Όπως και να έχει, αν σε κάνει να νιώθεις "λύση ανάγκης" δεν έχει νόημα να μένεις μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 564 / position2: 1072
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb