ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι δείχνουν και τι δεν είναι πραγματικά τα ζώδια

Γιατί τα φαινόμενα πολύ συχνά απατούν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι δείχνουν και τι δεν είναι πραγματικά τα ζώδια
Φωτογραφία από τον χρήστη Jakub Pabis στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές φορές οι άνθρωποι δείχνουν κάτι άλλο εξωτερικά, από αυτό που είναι μέσα τους. Αυτό ισχύει και με τα ζώδια, καθώς πολλά από όσα μπορεί να δείχνουν ότι είναι, δεν ισχύουν.

Κριός

Δεν είσαι τόσο ψωνάρα όσο φαίνεσαι, απλώς επειδή είσαι μια έντονη και εκρηκτική παρουσία τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου, αν και κάποιες φορές θα ήθελες να είσαι αόρατος Κριέ.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είσαι τόσο πεισματάρης όσο δείχνεις. Ίσα ίσα, επειδή είσαι ευαίσθητη ψυχή, κάνεις πολλές φορές πίσω και δεν δυσκολεύεσαι να παραδεχτείς τα λάθη σου. Αρκεί βέβαια να τα καταλάβεις πρώτα.

Δίδυμος

Μπορεί να σε λένε διπρόσωπο Δίδυμε, αλλά είσαι απλώς ένας προσαρμοστικός χαμαιλέοντας, που ξέρει πως να κινηθεί όπου και να βρεθεί, ενώ είσαι εξαιρετικός στο να αξιοπιείς σωστά τις πληροφορίες που παίρνεις.

Καρκίνος

Μπορεί να δείχνεις καλός και μαζεμένος και ευαίσθητος, αλλά πολύ συχνά λειτουργείς ύπουλα και πας με τα νερά των άλλων για να πετύχεις όσα θέλεις. Μήπως τελικά είναι αληθινές οι έρευνες που λένε ότι οι περισσότεροι δολοφόνοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο;

Λέων

Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού και θέλεις όλοι να ασχολούνται μαζί σου, όμως βαθιά μέσα σου νιώθεις συμπόνοια για τους άλλους και ειδικά για τους πιο αδύναμους. Δεν διστάζεις να δοθείς εκεί που θα σου δοθούν και να παρέχεις αγάπη και φροντίδα.

Παρθένος

Είναι γνωστό ότι δεν μασάς τα λόγια σου, αλλά το κάνεις μόνο και μόνο για να βοηθήσεις τους άλλους να βελτιωθούν. Δυστυχώς, οι περισσότεροι αγνοούν το γεγονός ότι πρώτους από όλους, εσύ έχεις μπει σε αυτήν την διαδικασία για τον εαυτό σου.

Ζυγός

Σε αποκαλούν διπλωμάτη και δεν διστάζεις να πεις ψεματάκια για να μην χαλάσεις χατίρια. Οι προθέσεις σου πάντως είναι αγνές και θα ήσουν πολύ ευτυχισμένος Ζυγέ, αν όντως είχες λύσεις για τα προβλήματα όλων.

Σκορπιός

Δεν είσαι η τρελή πρώην, απλώς είσαι ευαίσθητη καρδιά και πληγώνεσαι πολύ ορισμένες φορές. Το πάθος που έχεις όμως μέσα σου, σε βοηθάει να βρεις ξανά τον εαυτό σου, κάθε φορά που πέφτεις.

Τοξότης

Πολλές φορές κολλάς με την αναζήτηση της αλήθειας και των νέων εμπειριών και καταλήγεις ασταθής, αλλά και ανάξιος εμπιστοσύνης για κάποιους.

Αιγόκερως

Σου τη λένε για το πόσο φιλόδοξος και καριερίστας είσαι Αιγόκερε, ενώ το μόνο που κάνεις είναι απλώς να λειτουργείς με πρόγραμμα γιατί σε βοηθά να νιώθεις καλύτερα.

Υδροχόος

Δεν είσαι σνομπ όπως μπορεί να φαίνεσαι, αλλά κάπως ανασφαλής από ήττες που έφαγες στο παρελθόν, οπότε προτιμάς να μένεις στην επιφάνεια για να μην πληγώνεσαι.

Ιχθείς

Μπορεί να είσαι ευαίσθητη ψυχή, αλλά δεν είσαι θύμα. Έχεις μεγάλη καρδιά που τους χωράει όλους και μπορείς να βλέπεις το καλό μέσα τους, ακόμα και όταν εκείνοι δεν μπορούν να το δουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 211 / position2: 424
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb