ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ποια ζώδια επηρεάζει η Πανσέληνος Απριλίου

Τι να περιμένεις αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ποια ζώδια επηρεάζει η Πανσέληνος Απριλίου
Φωτογραφία από τον χρήστη Griffin Wooldridge στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κάθε καινούργια σελήνη, είναι μια νέα αρχή. Ευννοούνται τα νέα ξεκινήματα, ενώ κλείνουν σημαντικοί κύκλοι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όλα θα είναι εύκολα ή δυσκολα. Τον Απρίλιο λοιπόν, με τη νέα σελήνη, υπάρχουν τρία ζώδια που θα νιώσουν την αλλαγή στο πετσί τους. Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά;

Κριός

Όλα τα φώτα είναι πάνω σου. Είσαι σε φάση επανεξέτασης στόχων και ονείρων, ενώ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφοσιωθείς στις ανάγκες σου. Η αυτοπεποίθηση σου θα φτάσει στα ύψη και αφού ξεκαθαρίσεις τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου, θα τα πας τέλεια στο νέο ξεκίνημα που σου έρχεται.

Καρκίνος

Ήθρε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου και να βιώσεις μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Από εδώ και πάρει θα πάρεις ότι σου ανήκει δικαιωμάτικά, για αυτό μην φοβάσαι να πεις ναι σε προτάσεις, ακόμα και αν κάνεις λάθη. Ίσα ίσα, που μέσα από αυτά θα μάθεις σημαντικά πράγματα για εσένα και την ζωή.

Ιχθύς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σελήνη Απριλίου θα επηρεάσει τα οικονομικά σου, οπότε είναι καλό να δώσεις βάση στο που ξοδεύεις τα λεφτά σου. Ίσως θα ήταν ακόμα καλύτερο δε, να κάνεις κάποιες οικονομίες γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι δυσκολίες μπορεί να σου εμφανιστούν. Κάνε φόκους στην καριέρα σου και στην βελτίωση των ικανοτήτων σου, από ψώνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 334 / position2: 996
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb