SKIN CARE

H Chiara Ferragni όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Μιλάει για την εμφάνισή της και δίνει έμπνευση
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
H Chiara Ferragni όπως δεν την έχεις ξαναδεί
@chiaraferragni

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Chiara Ferragni ανέβασε μια πολύ διαφορετική φωτογραφία στο instagram. 

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας και influencer, φροντίζει να μας δείχνει εκτός από πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της και τα looks της. Βλέπουμε τα outfits που επιλέγει, αλλά και τα πολλά και διαφορετικά beauty looks που δοκιμάζει. Στη φωτογραφία που ανέβασε, η σημασία όμως δίνεται αλλού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Βλέπουμε όχι μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, αλλά δίνει έμφαση στα σπυράκια που έχει βγάλει στο πρόσωπό της. Μιλάει για την ακμή που την έχει ταλαιπωρήσει χρόνια και μας παροτρύνει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και το δέρμα μας.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η Chiara Ferragni: 

"Για το μεγαλύτερο μέρος της εφηβικής/ενήλικης ζωής μου, η μεγαλύτερη σωματική μου ανασφάλεια ήταν το δέρμα μου: είχα πάντα breakouts- ακμή και το να δείξω το δέρμα μου όταν είχε φλεγμονή μου ήταν δύσκολο. Τα τελευταία 6 χρόνια το δέρμα μου άλλαξε και έγινε πολύ καλύτερο: αυτό που πραγματικά με βοήθησε ήταν να εξισορροπήσω τις ορμόνες μου, να ζω μια πιο ευτυχισμένη ζωή και να μην το σκέφτομαι πολύ. Κάθε τόσο έχω ξεσπάσματα, και είναι απολύτως οκ και είναι μια χαρά.

Την ημέρα που πήραμε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο, είχα ένα πολύ άσχημο εξάνθημα στο δεξί μέρος του πηγουνιού μου: είναι εξαιτίας των ορμονών μου και προφανώς λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου στρες. Θα μπορούσα να είχα αποφύγει να μιλήσω για αυτό και να μην το δείξω, αλλά μετά σκεφτόμουν.. Γιατί να μην μιλήσω γι' αυτό; Πρέπει επίσης να αποδεχόμαστε τις κακές μέρες του δέρματός μας και να μην έχουμε την πίεση να νιώσουμε ποτέ τέλεια 🙏🏻"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 108 εβδομάδες
Κάτια Ταραμπάνκο: Πως να φορέσεις έτσι κι εσύ το κόκκινο κραγιόν
Hot makeup από την Κάτια Ταραμπάνκο
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb