ΟΜΟΡΦΙΑ

Έβαλε extensions βλεφαρίδας και όλα πήγαν εντελώς στραβά

Τι να προσέξεις κι εσύ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Έβαλε extensions βλεφαρίδας και όλα πήγαν εντελώς στραβά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι φυσιολογικό να θέλουμε να δείχνουμε το καλύτερο δυνατό κάποιες φορές και είναι συνηθισμένο να δοκιμάζουμε όλα αυτά τα καινούργια πράγματα στα ινστιτούτα για να δούμε το δέρμα μας πιο λαμπερό, τις βλεφαρίδες μας πιο πυκνές και, και, και...

Έτσι και η φίλη μας, θέλησε να κάνει κάτι extra για τα γενέθλιά της με εξτένσιον βλεφαρίδας για να λάμπει στις φωτογραφίες του πάρτυ της! Η Jessica Shannon, από το Wetherby, στο Δυτικό Γιορκσάιρ, ισχυρίζεται ότι υπέστη αλλεργική αντίδραση, καταστρέφοντας τα γενέθλιά της και αφήνοντάς την να φοβάται ότι είχε καταστρέψει μόνιμα τα μάτια της.

Η 25χρονη στην αρχή ήταν ΟΚ. Αλλά δύο μέρες αργότερα, αφού βγήκε για τα γενέθλιά της, τα βλέφαρά της πρήστηκαν τόσο που κόλλησαν εντελώς μεταξύ τους και πονούσαν, δάκρυζαν και την έτσουζαν!Τρομοκρατήθηκε καθώς «δεν μπορούσε να δει τίποτα απολύτως». Η ίδια εξήγησε: «Είχα βγει για μια βραδινή έξοδο για τα γενέθλιά μου και ήμουν σχετικά ΟΚ. Γύρισα σπίτι και πήγα για ύπνο και το επόμενο πρωί ξύπνησα και φαινόταν σαν να είχα κάνει δέκα γύρους μποξ με τον Mike Tyson». 

Η Jessica επισκέφτηκε πρώτα ένα φαρμακείο για την αντίδραση, όπου της χορηγήθηκαν οφθαλμικές σταγόνες και αντιισταμινικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά αυτό δεν φαινόταν να λειτουργεί, πρόσθεσε η Jessica: «Τις επόμενες μέρες τα πράγματα έγιναν χειροτερα. Έφτασα σε ένα σημείο που κυριολεκτικά δεν μπορούσα να δω τίποτα απολύτως. Τα μάτια μου είχαν γίνει χάλια. Το αριστερό μου μάτι, συγκεκριμένα, ήταν πολύ χειρότερο. Ήταν τόσο πρησμένο που δεν μπορούσα να το ανοίξω καθόλου. Αυτό που περνούσε κυρίως από το μυαλό μου ήταν λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορούσα να δω, ανησυχούσα ότι είχα κάνει κάποια ζημιά στην όρασή μου».

Στο νοσοκομείο της είπαν ότι είχε εκδορές του κερατοειδούς και της χορηγήθηκε αντιβιοτική αλοιφή για τα μάτια.

Η Jessica είπε ότι χρειάστηκε μια ολόκληρη εβδομάδα για να επανέλθουν πλήρως τα μάτια της στο φυσιολογικό.

Τι να προσέξεις κι εσύ για να μη σου συμβεί:

-Οι κόλλες που χρησιμοποιούνται μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία στα μάτια, καθώς μερικές περιέχουν φορμαλδεΰδη.

-Στις κόλλες μπορεί επίσης να παγιδευτούν παθογόνα μικρόβια που προκαλούν βακτηριακές, ιογενείς ή μυκητιασικές μολύνσεις.

-Οι βλεφαρίδες extensions μπορεί να χαλάσουν τις φυσικές ΜΟΝΟ αν δεν τις φροντίζεις σωστά, αν η δουλειά έγινε ερασιτεχνικά και αν τις έβγαλες μόνη σου στο τέλος όταν τις βαρέθηκες. Πρόσεχε λοιπόν το ινστιτούτο στο οποίο θα πας, μάθε αν είναι όντως καλό, πήγαινε σε κάποιο που σου σύστησαν και ποτέ στην τύχη, κι έπειτα φέρσου υπεύθυνα στα μάτια σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 598 / position2: 1305
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb