ENTERTAINMENT

Will και Jada Smith: Ο γάμος, η οικογένεια, τα τρίτα άτομα και όλο το χρονικό της σχέσης

Ο ασυνήθιστος, αντισυμβατικός γάμος τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Will και Jada Smith: Ο γάμος, η οικογένεια, τα τρίτα άτομα και όλο το χρονικό της σχέσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με φόντο το σημερινό σκηνικό που επισκίασε ή έκανε πιο ενδιαφέροντα τα Oscars, όπου ο Will Smith χτύπησε τον Chris Rock όταν ο δεύτερος έκανε ένα άκομψο αστείο για την Jaden, τη σύζυγο του Smith, κοιτάμε λίγο πίσω στο χρόνο και ρίχνουμε το ενδιαφέρον μας στην σχέση του Will και της Jada που μετρά πολλά πολλά χρόνια κοινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗOscars 2022: Ο Will Smith γρονθοκόπησε τον Chris Rock ΜΑΡ 28, 2022

Πώς γνωρίστηκαν και πώς προχώρησαν στην οικογένειά τους

Ο Smith παντρεύτηκε τη Sheree Zampino το 1992. Ο γιος τους Willard Carroll "Trey" Smith III γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1992. Οι δυο τους χώρισαν το 1995. 

Ο Smith παντρεύτηκε την ηθοποιό Jada Koren Pinkett το 1997. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη πέρασε από οντισιόν για έναν ρόλο ως φίλη του χαρακτήρα του Smith στο The Fresh Prince of Bel-Air. Μαζί έχουν δύο παιδιά: τον Jaden Christopher Syre Smith (γεννημένο το 1998), τον συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες The Pursuit of Happyness και After Earth. και η Willow Camille Reign Smith (γεν. 2000), η οποία εμφανίστηκε ως κόρη του στο I Am Legend.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους τόσο σε συνεντεύξεις όσο και στην εκπομπή της Jada "Red Book" όπου πολλές φορές έχουν μοιραστεί στο παρελθόν κομμάτια της προσωπικής τους ζωής. Τους δένει όμως και η δουλειά. Το ζευγάρι παράγει ταινίες μέσω της κοινής τους εταιρείας παραγωγής Overbrook Entertainment και Westbrook Inc.

Η αντισυμβατική προσωπική ζωή

Ο Smith και η σύζυγός του έχουν εκφράσει αντισυμβατικές πρακτικές στο γάμο τους, χαριτολογώντας αποκαλώντας τη δέσμευσή τους "κακό γάμο".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΟ Will Smith παραδέχθηκε ότι έχει ανοιχτό γάμο με τη Jada Pinkett ΣΕΠΤ 28, 2021

Τόσο αυτός όσο και η Jada έχουν παραδεχτεί ότι είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις και ότι πιστεύουν στην ελευθερία να τις επιδιώξουν. Ο Σμιθ έχει πει ότι ήθελε μια πολυγαμική σχέση με την ηθοποιό Halle Berry και τη μπαλαρίνα Misty Copeland, αλλά τελικά εγκατέλειψε την ιδέα μετά τη θεραπεία.

Τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε ότι αυτός και η 50χρονη Jada, βρίσκονται σε ανοιχτή σχέση. Οι σταρ του Χόλιγουντ άρχισαν να εξερευνούν την πολυγαμία αφού ήταν «και οι δύο δυστυχισμένοι» και συνειδητοποίησαν ότι «κάτι έπρεπε να αλλάξει».

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι και οι δύο είχαν φλερτ, αφού η Jada συζήτησε ανοιχτά το «μπλέξιμο» της με τον ράπερ August Alsina το 2020. 

«Δεν υπήρξε ποτέ απιστία στον γάμο μας. Η Jada και εγώ μιλάμε για τα πάντα και ποτέ δεν έχουμε εκπλήξει ο ένας τον άλλον με τίποτα, ποτέ. Η Jada είχε μέλη της οικογένειας της που είχαν μια αντισυμβατική σχέση… έτσι μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που μεγάλωσα εγώ», ανέφερε χαρακτηρισικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 138 εβδομάδες
Ο Will Smith παραδέχθηκε ότι έχει ανοιχτό γάμο με τη Jada Pinkett
Υποστήριξε ότι η σχέση τους ξεκίνησε ως μονογαμική αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Πριν 112 εβδομάδες
Oscars 2022: Ο Will Smith γρονθοκόπησε τον Chris Rock
«Να μην ξαναπιάσεις στο γ@μημέν@ στόμα σου τη γυναίκα μου»
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 925 / position2: 1527
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb