ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα πιο κακιασμένα ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία

Είναι λίγο περίεργες προσωπικότητες και πολλές φορές ο δυναμισμός και η ειλικρίνια τους κάνει τους άλλους να τα παρεξηγούν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα πιο κακιασμένα ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ζώδια που είναι πολύ έντονες προσωπικότητες, είναι ευθή, δεν ντρέπονται να πουν όσα σκέφτονται και πολλές φορές, δεν καταλαβαίνουν ότι με τον τρόπο τους ξεπερνούν τα όρια και οι άλλοι τα θεωρούν απλώς αγενή, κακιασμένα και ενοχλητικά.

Κριός

Είναι εκρηκτικός από τη φύση του και μια γνήσια φλογερή προσωπικότητα, η οποία δεν μπορεί να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Αν κάποιος του πει κάποιο αρνητικό σχόλιο ή του φερθεί άσχημα, ο Κριός θα τον εκδικηθεί, με σκοπό να τον κατατροπώσει. Δε θέλει κανείς να είναι καλύτερος του και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να του κλέψει την πρωτιά.

Παρθένος

Δείχνει φιλικός και γλυκός μέχρι να καταφέρει να καταστρέψει το άτομο που θέλει, αλλά κάποιες φορές, ο Παρθένος μπορεί να είναι πολύ επιφανειακός και διπρόσωπος. Το ότι έχει εκπληκτική κριτική ικανότητα, τον βοηθά πολύ στα σχέσια του, ενά και η κρυφή του κακία μπορεί να εντοπιστεί δύσκολα από τους άλλους.

Σκορπιός

Είναι ο βασιλιάς της εκδίκησης του ζωδιακού και είναι επόμενο να βρισκόταν σε αυτήν την λίστα. Δεν διστάζει να πετάξει δηλητήριο σε όποιον τολμήσει να τον εμποδίσει από το να πετύχει τα σχέδια του ή τον πειράξει και προσοχή, γιατί είναι ο καλύτερος στο να καταστρώνει τα πιο ύπουλα σχέδια εκδίκησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 284 / position2: 1011
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb