ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια νιώθουν ξεκομμένα από το περιβάλλον τους

Η καρδιά τους νιώθει μοναξιά ακόμα και στους πιο γεμάτους χώρους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια νιώθουν ξεκομμένα από το περιβάλλον τους
Φωτογραφία από τον χρήστη Marina Shatskikh στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν κάποια ζώδια, που ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους χώρους, νιώθουν μεγάλη μοναξιά. Μπορεί να είναι εξωστρεφοί, δημοφιλή, με πολλούς γνωστούς, όμως κάποιες φορές δεν έχουν σε ποιον να μιλήσουν αν νιώσουν την ανάγκη να εκφραστούν. ΝΙώθουν αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο και συχνά τα βάζουν με τον εαυτό τους για αυτήν την μοναξιά που νιώθουν, όμως δεν είναι μόνο δικό τους λάθος.

ΛΕΩΝ

Και όμως, αυτό το ζώδιο είναι εντάξει και μόνο του. Συχνά αισθάνεται αποκομμένο απο το περιβάλλον του και παρά το ότι είναι δίπλα για τους αγαπημένους του, ελάχιστοι είναι δίπλα του όταν εκείνος έχει ανάγκη. Δυστυχώς ο Λέων έχεις πολλούς επιφανειακούς φίλους γύρω του, για αυτο και καταλήγει να νιώθει μοναξιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα μοναχικό ζώδιο, τόσο λόγω του χαρακτήρα του, όσο και λόγω των άλλων. Μπορεί όταν είναι έξω να δείχνει ότι περνάει καλά, μέσα του όμως ο Παρθένος νιώθει πάντα πολύ μόνος. Είναι το μεγάλο κενό μέσα του, που τον κάνει να αισθάνεται πάντα μοναξιά.

ΖΥΓΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια και είναι πάντα εκεί για τους άλλους, ο ίδιος βγαίνει χαμένος, γιατί μόνο δίνει και δεν παίρνει τίποτα πίσω. Έτσι καταλήγει να νιώθει απαγοητευμένος και μόνος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα δεν είναι το πιο εξωστρεφές ζώδιο, καθώς είναι απόμακρος και κάποιες φορές αγενής. Με τον τρόπο του, κάνει τους άλλους να φεύγουν από κοντά του και καταλήγει να νιώθει άσχημα, γιατί έμεινε μόνος ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 426 / position2: 1083
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb