ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια έχουν τις περισσότερες ερωτικές αποτυχίες

Δυστυχώς είναι λίγο γκαντέμικα στα γκομενικά τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια έχουν τις περισσότερες ερωτικές αποτυχίες
Φωτογραφία από τον χρήστη Josh Hild στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν είναι τόσο τυχερά στον έpωτα και όλη την ώρα αντιμετωπίζουν δυσκολιές με τις γνωριμίες και τις σχέσεις. Αν έχεις και εσυ προβλήματα με τα γκομενικά σου, ίσως τότε να ανήκεις σε κάποιο από αυτά.

Καρκίνος

Είσαι άνθρωπος που όταν μπαίνεις σε σχέση τα δίνεις όλα. Δεν μπορείς την μετριότητα, τα θέλεις ή όλα ή τίποτα. Μοιράζεις ατελείωτη αγάπη και νιώθεις τέλεια όταν όλα κυλούν ομαλά. Το να ρισκάρεις τα πάντα όμως, χωρίς η άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο, μπορεί να σε φέρει και σε άσχημα αποτελέσματα και τότε θα σου πάρει πάρα πολύ χρόνο για να συνέλθεις.

Παρθένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είσαι δύσκολος άνθρωπος, μπορεί να φλερτάρεις ή να παίζεις με διάφορους, αλλά δεν σου είναι εύκολο το να δωθείς κάπου. Ειδικά το να βρεις άτομο που είναι όπως ακριβώς το θέλεις, είναι το πιο δύσκολο. Αν τύχει δε και ερωτευτείς και η σχέση σου δεν έχει καλή κατάληξη, τότε θα σου είναι ακόμα πιο δύσκολο να ανοίξεις την καρδιά σου στον επόμενο. Και επειδή βαριέσαι να συνανστρέφεσαι με άτομα που σε κουράζουν, δε θα προσπαθήσεις καν να πας στον επόμενο έρωτα.

Αιγόκερως

Είσαι πολύ σοβαρός άνθρωπος και δεν πρόκειται να ερωτευτείς, αν δεν είναι αληθινό το αίσθημα σου. Το timing όμως δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Ειδικά αν είσαι σε φάση που έχεις αφοσιωθεί στη δουλειά σου, δύσκολα θα ασχοληθείς με έρωτες και αγάπαες. Επιπλέον, αν το άλλο άτομο δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου, δε θα ασχοληθείς καν μαζί του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει το εξής κακό, δε θέλει να βλέπει ποτέ και με τίποτα την κακή πλευρά των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν, τους αντιμετωπίζει όλους με καλοσύνη και κυρίως το άτομο που έχει ερωτευτεί. Όταν όμως καταλάβει ότι η σχέση του έχει φτάσει στο τέλος της, θα είναι πιο ψύχραιμος από τον Καρκίνο και τον Παρθένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 261 / position2: 649
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb