ΜΑΛΛΙΑ

Δες την Vanessa Hudgens με τα πραγματικά της μαλλιά: Πώς τα περιποιείται;

Δεν γνωρίζαμε ότι αυτά είναι τα φυσικά της μαλλιά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δες την Vanessa Hudgens με τα πραγματικά της μαλλιά: Πώς τα περιποιείται;
@vanessahudgens

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Vanessa Hudgens αποκαλύπτει πως είναι τα φυσικά της μαλλιά, αλλά και πως τα περιποιείται. 

Η αγαπημένη της Disney και του High School Musical, έχει πλέον μια καριέρα ετών. Η Vanessa Hudgens, αποτελεί και fashion- beauty icon για πολλά κορίτσια στις μέρες μας. Στα social media, ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες και stories με τα looks της. 

Επίσης, στο κόκκινο χαλί έχει κάνει πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σε συνέντευξή της, μίλησε για τα φυσικά μαλλιά της που είναι σγουρά. Ναι, δεν το γνώριζε ο κόσμος. “Νιώθω ότι σε όλη μου τη ζωή παλεύω με τα σγουρά μαλλιά μου. Πρέπει να τα αγκαλιάσω”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Πως περιποιείται τα μαλλιά της η Vanessa Hudgens

Η ηθοποιός, έχει μια ρουτίνα περιποίησης για τα σγουρά της μαλλιά που δείχνουν ανάλαφρα και καλοσχηματισμένα. Έχει μια ρουτίνα 4 βημάτων, που την αποκάλυψε στο People. Αρχικά χρησιμοποιεί το σωστό σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών της. Προτιμά ένα ενυδατικό σαμπουάν και ένα conditioner για σγουρά μαλλιά. Όπως λέει, αν δεν το κάνει, τότε τα μαλλιά της φριζάρουν πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Μετά το λούσιμο, τα ψεκάζει με ένα spray για εύκολο ξέμπλεγμα, και μετά βάζει argan oil για να δώσει λάμψη και να μην φριζάρουν. Έτσι, τα φυσικά mermaid hair της είναι έτοιμα και οι μπούκλες έχουν σχήμα. Όπως λέει: “Με τόσα γύρισματα, τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται με τη θερμότητα και το styling, γι’αυτό προτιμώ να τα κρατάω φυσικά”. Προτιμά να κάνει θεραπείες που θα αναπληρώσουν αυτήν την ταλαιπωρία και θα δώσουν λάμψη στα μαλλιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb