Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο video με τη μεταμόρφωσή της σε μελαχρινή το 1962

Το video εντοπίστηκε σε Γαλλική εκπομπή

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 12, 2022

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνιο video με τη μεταμόρφωσή της σε μελαχρινή το 1962

Ένα σπάνιο βίντεο με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσίευσε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ στον σχετικό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram με υλικό από την καριέρα της μητέρας του.

Το βίντεο είναι από το 1962 όταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου ανέβασε με τον δικό της θίασο το έργο του Μπέρναρ Σω "Καίσαρ και Κλεοπάτρα" στο θέατρο Ρεξ.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούσε η Αλίκη στο ρόλο της Κλεοπάτρας, τη μουσική είχε γράψει o Μάνος Χατζιδάκις, την επιμέλεια των σκηνικών είχε κάνει ο Εγγονόπουλος και στη σκηνοθεσία ήταν ο Αλέξης Σολωμός.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εμφανίστηκε έτσι όπως δεν την είχαμε συνηθίσει, για τις ανάγκες του ρόλου είχε τα μαλλιά της μαύρα. Η συγκεκριμένα παράσταση αποτέλεσε ένα τολμηρό εγχείρημα, καθώς ήταν η πρώτη της θιασαρχική δουλειά. Δυστυχώς, η υποδοχή του κοινού ήταν χλιαρή. Ενώ οι κριτικοί του θεάτρου μετά την πρεμιέρα έγραψαν καλά λόγια, το κοινό δεν αγκάλιασε με τόσο θέρμη την παράσταση. Το έργο κατέβηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες.

View this post on Instagram

A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb