ΜΟΔΑ

Τα απαραίτητα items για το απόλυτο ανοιξιάτικο styling

Όλα τα μυστικά για να εντυπωσίαζεις σε κάθε σου εμφάνιση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα απαραίτητα items για το απόλυτο ανοιξιάτικο styling
Photo via Glamour.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χειμώνας σιγά σιγά περνάει και τα ρούχα μας ελαφραίνουν. Εμείς, αποφασίσαμε να σου δώσουμε κάποια tips σχετικά με τα ανοιξιάτικα outfits σου, θέλοντας να σε βοηθήσουμε να δείχνεις ακόμα πιο στιλάτη τις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται. Δώσε βάση, καθώς παρακάτω ακολουθούν τα βασικά items που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου για την εποχή που έρχεται.

Χαλαρό τζιν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TSO___ (@tso__611)

Τα φούτερ είναι υπέροχα και όλα τα συναφή, αλλά το τζιν είναι πραγματικά για όλες τις ώρες και τις εμφανίσεις. Η νέα τάση είναι το easy τζιν - ένα χαλαρό, ψηλόμεσο σε ίσια γραμμή που δείχνει τόσο κομψό, με ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια, όσο και με τα πάνινα παπούτσια σου.

Το άνετο tank top

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lore Piar | Sewing Patterns (@lore.piar)

Όλοι έχουν ένα πουκάμισο που φορούν με τα πάντα, αλλά τίποτα δεν ξεπερνά το cool φανελάκι. Εκτός από το ότι είναι ένα σταθερό κομμάτι για πολλές βάσεις, τα σημερινά φανελάκια παίζουν με το ντεκολτέ, είτε με ασύμμετρα κοψίματα, είτε με εξαιρετικά λεπτές τιράντες, που προορίζονται για τις ηλιόλουστες μέρες. Είτε σετάρετε το δικό σας με ένα άνετο πανετολόνι, είτε το φοράτε κάτω από ένα slip dress, καμία ντουλάπα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα φανελάκι.

Το σωστό blazer

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🆃 🆁 🅴 🅽 🅳 🆈 🆂 🅼 🧿 (@trendysm_)

Ένα υπέροχο σακάκι είναι ένα πραγματικό απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα. Θέλετε κάτι επιπλέον για να το συνδυάσετε για μια βραδινή εμφάνιση; Χρειάζεστε ένα στιλάτο πανωφόρι όταν η θερμοκρασία είναι ήπια; Μόλις βρήκατε τη λύση που θα σας σώσει και θα σας χαρίσει κομψότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικό κολάν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nike (@nike)

Τι κοινό έχουν η Kendall Jenner, η Katie Holmes και η J.Lo; Κάθε ένα μια έχει από ένα καλό, αθλητικό κολάν για να φορέσει, είτε πρόκειται να πάει για γυμναστική, είτε για δουλειά από το σπίτι, είτε για βόλτα, με ένα ελαφρύ μπουφάν,

Το midi φόρεμα για όλες τις ώρες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ria Mishra (@ria_mishra_)

Τα midis είναι τα πιο ευέλικτα φορέματα που θα μπορούσατε να έχετε. Το μήκος τους μέχρι τη γάμπα τα κάνει αρκετά άνετα για να τα φοράτε για casual εμφανήσεις, αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικές ή πιο μοντέρνες γραμμές, αλλά και σε έντονα patterns, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '70.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 2565 / position2: 7217
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb