SKIN CARE

Το μυστικό της Jennifer Lopez για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας της

Θέλουμε κι εμείς να αποκτήσουμε αυτό το JLO Glow
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το μυστικό της Jennifer Lopez για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας της
@jlo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε το πόσο φρέσκια δείχνει η επιδερμίδα της JLO, κάθε χρόνο και περισσότερο.

Ο χρόνος κυλά προς τα πίσω για την Jennifer Lopez, προφανώς γιατί προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή και την επιδερμίδα της, αλλά και γιατί έχει τους καλύτερους συνεργάτες που επιμελούνται το πρόσωπο και το σώμα της. Φαίνεται ότι είναι από τις celebrities που μπορούν να μας “πουλήσουν” οτιδήποτε έχει να κάνει με τον τομέα της ομορφιάς και του welness. 

Για τον λόγο αυτό, έχει λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών. Μέσω του ιnstagram της, μοιράζεται τα μυστικά της με τους άπειρους followers της. Πρόσφατα, μάλιστα, μας αποκάλυψε το μυστικό της για αναζοωγονημένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Φορώντας τη ρόμπα της και όντας χωρίς καθόλου μακγιάζ, μας δείχνει το beauty secret της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Όταν ενθουσιάζομαι με κάτι, απλώς πρέπει να το μοιραστώ”, μας λέει. Ακόμα κι αν είναι σε γυρίσματα για εβδομάδες και το μακιγιάζ της είναι βαρύ, το πρόσωπό της αμέσως αποκτά λάμψη. Πως; Με το JLo Glow serum που έχει στη σειρά των προϊόντων της. 

Βάζει μια μικρή ποσότητα στα χέρια της, τα τρίβει λίγο μεταξύ τους και το απλώνει σε όλο της το πρόσωπο και το λαιμό. Με ενθουσιασμό μας λέει: “Καταπληκτικό για μένα και το πως δείχνω το πρωί. Λέω wow, το δέρμα μου επανήλθε”.

JLo, θέλουμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα σου, κάνε κάτι να τα φέρεις στην Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb