ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που ξέρουν να επαναστατούν

Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ζώδια που ξέρουν να επαναστατούν
Φωτογραφία από τον χρήστη gryffyn m στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επαναστάτες μπορεί να είναι διασκεδαστικοί ή επικίνδυνοι. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες δυναμικές σχέσεις (ρομαντικές ή άλλες). Ποια είναι αυτά που ξεχωρίζουν στην... επανάσταση;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι σπάνια είναι επαναστάτες αφού είναι καλοί στην επικοινωνία. Δεν θα σας εναντιωθούν ποτέ, αλλά έχουν τη δική τους μέθοδο για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Ακριβώς επειδή είναι σιωπηλοί δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι και λίγο ανατρεπτικοί μερικές φορές, με τον δικό τους τρόπο.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αποφασιστικότητά τους και ζορίζονται εάν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως έχουν προβλέψει. Επειδή είναι ατρόμητοι, δεν τους πειράζει αν μπουν σε μπελάδες. Στην πραγματικότητα, πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο εφόσον μπορούν να πείσουν τους άλλους να τους ακολουθήσουν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γενικά ευγενικοί, αλλά έχουν την τάση να ακολουθούν τις επιθυμίες της καρδιάς τους ό,τι κι αν πάρουν μαζί στο διάβα τους. Έχουν ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλουν και δεν φοβούνται να το επιδιώξουν και κυρίως δεν τους ενδιαφέρει η έγκριση κανενός. Εάν πάρουν μια απόφαση, θα την επιμείνουν και θα πείσουν τον επιλεγμένο αντίπαλό τους να ακολουθήσει το παράδειγμά τους.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν είναι εδώ για να το παίξει ασφαλές - αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι εδώ για να διασκεδάσει. «Για πάντα μια αναζήτηση για νόημα και περιπέτεια, ο Τοξότης είναι γνωστό ότι επαναστατεί απλώς για τη συγκίνηση του», λέει η σύμβουλος αστρολογίας Σοφία Άντλερ. Για αυτούς, η ζωή προορίζεται να ζει έξω από τις γραμμές, ανεξάρτητα από τις όποιες συνέπειες.

Κριός

Ο Κριός θέλει ουσιαστικά να πάνε όλα όπως τα σχεδίασε, και έχουν λίγη υπομονή ή ανοχή στο να ακολουθούν οποιουσδήποτε κανόνες που δεν είναι δικοί τους. Όταν δεν μπορούν να διατάξουν κανέναν [γύρω], γίνονται πιο επαναστάτες. Τους αρέσει να προκαλούν τους άλλους και να δείχνουν ότι η άποψή τους είναι αληθινή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το πιο επαναστατικό ζώδιο. Η ανεξάρτητη σκέψη τους σημαίνει ότι είναι ατρόμητοι όταν πρόκειται για οποιοδήποτε είδος εξουσίας. Αυτό το ζώδιο του αέρα σκέφτεται συνεχώς, σχεδιάζει, σχεδιάζει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb