ENTERTAINMENT

Η παράξενη δουλειά που έκανε στα νιάτα του ο Brad Pitt

Δεν ήταν πάντα ηθοποιός
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Η παράξενη δουλειά που έκανε στα νιάτα του ο Brad Pitt
@twitter.com/culturecrave

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Brad Pitt δεν είναι μόνο ένας πολύ όμορφος άνδρας αλλά και ένας εξαιρετικός ηθοποιός. Οι ερμηνείες του τις προηγούμενες δεκαετίες το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές.

«Legends of the Fall», «Seven», «Fight Club», «Tree of Life», «Moneyball» και «Once Upon a Time in Hollywood» όπου τιμήθηκε και με βραβείο Όσκαρ, είναι μόνο μερικές από αυτές.

Βέβαια, δεν ήταν πάντα όλα εύκολα για τον ίδιο. Γιατί δεν είναι από εκείνους τους ηθοποιούς που ήταν ηθοποιοί ανέκαθεν, όπως για παράδειγμα η Drew Barrymore. Χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές για να φτάσει κάποια στιγμή να πρωταγωνιστεί μπροστά στις οθόνες μας.

Μπορεί πριν να γίνει ηθοποιός να πέρασε μια περίοδο εργαζόμενος ως μοντέλο αλλά νωρίτερα είχε κάνει κι άλλες δουλειές. Ήταν σοφέρ για ένα φεγγάρι. Αλλά η πρώτη του δουλειά ήταν η πιο παράξενη. Κι αυτό γιατί εργαζόταν στην γνωστή αλυσίδα «El Pollo Loco» ως σερβιτόρος ντυμένος κοτόπουλο!

Όταν τον ρώτησαν για εκείνη την περίοδο, εκείνος είπε πως ήταν πολύ καλός στη δουλειά του, αλλά δεν έμεινε για πολύ καιρό εκεί. Χαμογελάει πάντως όταν το θυμάται και δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να το κρύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 356 / position2: 919
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb