ENTERTAINMENT

Η ηθοποιός που χάλασε την καριέρα της επειδή η πλαστική στη μύτη ήταν πολύ επιτυχημένη

Ένα πολύ σπάνιο περιστατικό
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Η ηθοποιός που χάλασε την καριέρα της επειδή η πλαστική στη μύτη ήταν πολύ επιτυχημένη
@vanityfair.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως το όνομα Jennifer Grey να σας λέει κάτι. Αλλά δεν θα είστε πολλοί. Πόσοι είστε που θυμάστε πως λένε το κορίτσι που μαθαίνει χορό στο «Dirty Dancing» από τον Patrick Swayze; Λίγοι…

Αυτό που ίσως δεν ξέρατε είναι πως η καριέρα της δεν τελείωσε εκεί. Πέρασε όμως από 40 κύματα και ποτέ δεν έφτασε τις υποσχέσεις που είχε δηλώσει η ερμηνεία της στην εν λόγω ταινία. Γιατί συνέβη αυτό; Μα για μια πλαστική επέμβαση. Και μάλιστα άκρως επιτυχημένη.

@people.com

Πριν από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, που κόστισε 6 εκατομμύρια δολάρια και έβγαλε 200, είχε εμφανιστεί στην επίσης πασίγνωστη ταινία «Ferris Bueller’s Day Off», στο πλευρό του Matthew Broderick, με τον οποίο είχε συνάψει και σχέση.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία λοιπόν, αποφάσισε να κάνει πλαστική στη μύτη της. Πίστευε πως ήταν το τελευταίο εμπόδιο για να απογειωθεί. Αλλά μετά από δυο επεμβάσεις, κάτι πολύ παράξενο συνέβη: το πρόσωπο της έδειχνε εντελώς διαφορετικό. Όχι παραμορφωμένο, αλλά διαφορετικό. Σαν να έβλεπες δηλαδή άλλον άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όντως το 1995, εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Friends», ως η πρώην κυρία επί των τιμών της Rachel και νυν αρραβωνιαστικιά του πρώην της Barry, η γνωστή Mindy. Μια πανέμορφη γυναίκα στα 34 της τότε, που όμως δεν μας θύμιζε απολύτως τίποτα. Το μυαλό των περισσότερων δεν πήγε στη σταρ του «Dirty Dancing», που γυρίστηκε 7 χρόνια νωρίτερα.

Η καριέρα της δεν θα ήταν ποτέ η ίδια, αλλά δεν εξαφανίστηκε εντελώς. Το 2012 σε μια συνέντευξή της αστειεύτηκε λέγοντας πως «Μπήκα στο χειρουργείο ως διασημότητα και βγήκα ανώνυμη», είπε. «Σαν να μπήκα σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ή έγινα αόρατη. Ήταν μια πλαστική μύτης από την κόλαση. Θα είμαι πάντα μια ηθοποιός που ήταν διάσημη κάποτε, που όμως κανείς δεν αναγνωρίζει λόγω μιας πλαστικής στη μύτη», συμπλήρωσε.

Τα προηγούμενα χρόνια εμφανιζόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές, επιτυχημένες και μη. Αλλά δεν έκανε ποτέ την καριέρα που προδιαγραφόταν στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Βέβαια, δεν είχε ποτέ χρηματικό πρόβλημα, αφού το «Dirty Dancing» συνέχισε να πληρώνει πάντα.

Το 2013 κέρδισε το «Dancing with the Stars». Σήμερα είναι 60 ετών, έχει αποκτήσει μια κόρη και πλέον έχει πάρει απόφαση ότι έγινε. Πάντως, εμείς δεν βλέπουμε αναγκαιότητα πλαστικής. Η Jennifer Grey ήταν πάντα όμορφη.

@biography.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 655 / position2: 1202
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb