ENTERTAINMENT

Πώς είναι σήμερα η πρώτη Catwoman, Lee Meriwether

Παραμένει κούκλα στα 86 της χρόνια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς είναι σήμερα η πρώτη Catwoman, Lee Meriwether

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ορισμένοι κινηματογραφικοί ρόλοι προορίζονται για τις πιο καυτές κορυφαίες κυρίες του Χόλιγουντ και η Catwoman από τη σειρά Batman είναι ένα τέλειο παράδειγμα.

Η Michelle Pfifer, η Halle Berry, η Anne Hathaway, η Julie Newmar, η Eartha Kitt και πρόσφατα η Zoe Kravitz έχουν φορέσει το εμβληματικό catsuit, όπως έκανε και η Lee Meriwether το 1966.

Η Meriwether έπαιξε περίφημα τη μοιραία super hero απέναντι στον Adam West και γρήγορα έγινε διάσημη για την ομορφιά, το ταλέντο και για την παρουσία της στην μεγάλη οθόνη.

Η Meriwether ξεκίνησε την καριέρα της όχι ως ηθοποιός, αλλά ως βασίλισσα της ομορφιάς. Ενώ παρακολουθούσε μαθήματα στο City College του Σαν Φρανσίσκο, προτάθηκε ανώνυμα για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Καλιφόρνια 1954, και κέρδισε. Την επόμενη χρονιά στέφθηκε Μις Αμερική, δίνοντάς της το παρατσούκλι «το χρυσό κορίτσι». Η Meriwether χρησιμοποίησε τα χρήματα της υποτροφίας που κέρδισε στον διαγωνισμό για να συνεχίσει τις κολεγιακές της σπουδές στις τηλεοπτικές/θεατρικές σπουδές.

Σήμερα, έχουν περάσει πάνω από πέντε δεκαετίες από τότε που... βρέθηκε για πρώτη φορά στο Gotham City. Δείτε την ηθοποιό τώρα στα 86 της χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 358 / position2: 1031
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb