ENTERTAINMENT

«Είμαστε αδερφές και οι γιοι μας είναι αδέρφια, ξαδέρφια και δίδυμα»

Wait, what?
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
«Είμαστε αδερφές και οι γιοι μας είναι αδέρφια, ξαδέρφια και δίδυμα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο αδερφές άφησαν ανθρώπους σαστισμένους αφού είπαν ότι οι δύο γιοι τους είναι αδέρφια, ξαδέρφια και δίδυμα.

Η Brittany και η Briana είναι πανομοιότυπα δίδυμα που παντρεύτηκαν τα πανομοιότυπα δίδυμα Josh και Jeremy Salyers και στη συνέχεια γέννησαν μωρά μέσα σε απόσταση μόνο μερικούς μήνες το ένα από το άλλο.

Ανέβασαν μια ανάρτηση στο Instagram των αξιολάτρευτων γιων τους Jett και Jax και είπαν ότι είναι «ξαδέρφια, γενετικά αδέρφια και δίδυμα».

Πολλοί άνθρωποι έγραψαν στα σχόλια μπερδεμένοι με το πώς αυτό ήταν δυνατό αλλά ένα άτομο εξήγησε: «Οι μητέρες και οι πατέρες τους είναι πανομοιότυπα δίδυμα. Παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά και το ίδιο ακριβώς DNA δημιούργησε και τα δύο». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Τα πανομοιότυπα δίδυμα μοιράζονται το ίδιο DNA και τα δύο σύνολα γονέων είναι πανομοιότυπα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν αυτή η οικογένεια έκανε ένα τεστ DNA της καταγωγής, θα έδειχνε αυτά τα μωρά ως αδέρφια και όχι ως ξαδέρφια!» είπε ένας άλλος!

«Έχουμε ζήσει τα περισσότερα ορόσημα της κοινής μας ζωής, γενέθλια, απόκτηση του διπλώματος οδήγησης, αποφοίτηση και το διπλό γάμο μας. Έτσι τα μωρά έκλεισαν τον κύκλο!» λένε οι δίδυμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 323 / position2: 823
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb