ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Από χτες το βράδυ τρία ζώδια πήραν ένα καλό μάθημα ζωής

Η Σελήνη στην Παρθένο θυμίζει σε κάποιους τη λέξη περηφάνεια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Από χτες το βράδυ τρία ζώδια πήραν ένα καλό μάθημα ζωής
Photo by Arkhod from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν βιώνουμε τη Σελήνη στην Παρθένο, κοιτάμε μια στιγμή που κάτι μέσα μας πυροδοτείται σε ορθολογική σκέψη. Δεν θέλουμε πλέον να «δεχόμαστε τα πράγματα χωρίς αντιρρήσεις».

Θέλουμε αποδείξεις, θέλουμε να αναλύσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας και θέλουμε να κάνουμε την τελική κρίση για το αν κάτι μένει ή αν πάει. Όταν καταλήξουμε στη μεγάλη μας απόφαση, εμμένουμε σε αυτήν, ακόμα κι αν κάνουμε λάθος ή εκτός βάσης.

Νιώθουμε ότι κάναμε την έρευνα που χρειάζεται να κάνουμε μια ισχυρή κρίση και πιστεύουμε ότι όποιο συμπέρασμα καταλήξαμε, πρέπει να είναι σωστό. Και, αν αυτό συμβαίνει στον κόσμο της αγάπης και του ρομαντισμού, ακολουθούμε την καρδιά μας. Αν η καρδιά μας λέει «όχι», ακολουθούμε τη διαδρομή του ΟΧΙ.

Επειδή πιστεύουμε τόσο πολύ στις δικές μας κρίσεις, τείνουμε να τυλίγουμε υπερβολικά την ιδέα ότι έχουμε δίκιο, και εκεί είναι που η υπερηφάνειά μας θολώνει τα όρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπερηφάνεια είναι αυτό που μας εμποδίζει από μια βαθύτερη εμπειρία στην αγάπη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο, θα κάνουμε λάθος με την πλευρά της υπερηφάνειας ή θα μπερδέψουμε λίγο τα όρια μεταξύ της αξιοπρέπειας και της υπερβολής. Η Σελήνη στην Παρθένο μας κάνει ακίνητους. Είναι καλό πράγμα ή κακό; Αυτό είναι στο χέρι σας να το καθορίσετε.

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αν κάποιος σας έλεγε ότι η περηφάνια σας επρόκειτο να εμποδίσει το ραντεβού σας με την αγάπη κατά τη διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο, θα λέγατε, "Και τι έγινε;" . Αποφασίσατε ότι ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς. Θέλετε φροντίδα και προστασία αλλά όχι με κάθε τίμημα! Ναι, η Σελήνη στην Παρθένο διεγείρει το πείσμα του Ταύρου σας και σε αυτό το σημείο της ζωής σας, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ανακάλυψη του εαυτού σας παρά για την σχέση με έναν σύντροφο που θα μετανιώσετε. 

Καρκίνος
(21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Είστε χαρούμενοι που ασχολείστε με τη δουλειά σας. Δεν έχετε νιώσει ποτέ τη διακαή ανάγκη να έχετε κάποιον στη ζωή σας απλώς και μόνο επειδή όλοι οι άλλοι τείνουν να νιώθουν μόνοι αν δεν είναι περιτριγυρισμένοι από κόσμο.

Προτιμάτε να είστε μόνοι, ειδικά αν οι επιλογές εκεί έξω είναι τόσο βαρετές. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο, θα νιώσετε την υπερηφάνεια των επιλογών σας και αν κάποιος σας αμφισβητήσει με αυτή σας την υπερηφάνεια, θα συνεχίσετε τον δικό σας δρόμο.

Παρθένος
(23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Έχετε ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο κάνοντας αυτό που περίμεναν από εσάς σε αυτή τη ζωή και έχετε δει πώς δεν φαίνεται να λειτουργεί πάντα υπέρ σας. Η ζωή σας έδωσε αρκετή εμπειρία για να μπορέσετε να μείνετε σταθεροί στις πεποιθήσεις σας και επειδή πιστεύετε τόσο έντονα σε οτιδήποτε διεκδικείτε! Σας ενδιαφέρει περισσότερο να παραμείνετε ζωντανοί, υγιείς και δυνατοί και αν αυτό σας κρατά μακριά από μια μέτρια εμπειρία στον έρωτα, δεν σας νοιάζει καθόλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 428 / position2: 906
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb