ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Στις 14 Φεβρουαρίου αυτά τα ζώδια θα γεμίσουν κοσμική ενέργεια

To φεγγάρι θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα
AstroGirl
Στις 14 Φεβρουαρίου αυτά τα ζώδια θα γεμίσουν κοσμική ενέργεια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από αυτές τις γιορτές που είτε λατρεύετε να μισείτε είτε μισείτε να αγαπάτε – σπάνια υπάρχει μια ενδιάμεση κατάσταση!

Ενώ ορισμένοι μπορεί να θεωρούν αυτή τη γιορτή έναν επιφανειακό τρόπο για να δείξουν τον έρωτά τους με τις ανθοδέσμες με τα τριαντάφυλλα που τους έχουν χαρίσει οι ρομαντικοί σύντροφοί τους, άλλοι τη βλέπουν ως έναν τρόπο για να γιορτάσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα με κάθε δυνατό τρόπο.

Από κοσμικής σκοπιάς, η αστρολογία την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος σίγουρα ευθυγραμμίζεται με την υπερβολική ενέργεια αυτής της κόκκινης και ροζ γιορτής και τα τρία τυχερά ζώδια που θα έχουν την καλύτερη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2022 θα πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους #blessed.

Στις 14 Φεβρουαρίου, το φεγγάρι θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, το ζώδιο που θέλει να εκφραστείτε όσο πιο παθιασμένα και δραματικά γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αστρολογία, ο Λέων κυβερνά την καρδιά, συμπληρώνοντας τον μοναδικό σκοπό αυτής της περίστασης, που είναι να εκφράσετε την αγάπη στην καρδιά σας όσο δυνατά θέλετε. Ο Ερμής θα μετατοπιστεί επίσης στον Υδροχόο, το αδελφό ζώδιο του Λέοντα, προσθέτοντας την επιθυμία να εκφραστείτε ειλικρινά και ανοιχτά. Αν και αυτή η ενέργεια μπορεί να μην είναι η αγαπημένη κάθε ζωδίου, θα είναι σίγουρα ωφέλιμη για τρία ζώδια συγκεκριμένα. 

Κριός

Στις 14 Φεβρουαρίου, το φεγγάρι θα ταξιδέψει ως τον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης, των γνωριμιών και της δημιουργικότητας, δίνοντας έμφαση στον ρομαντισμό με έναν παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο τρόπο. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να σχεδιάσετε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε με τον άλλον σας, όπως μια βραδιά παιχνιδιού ή ένα μάθημα τέχνης. Δεδομένου ότι ο Ερμής θα μετακομίσει στον 11ο οίκο των φίλων σας την ίδια μέρα, μπορεί επίσης να είναι μια μέρα που προσκαλείτε και τους φίλους σας να έρθουν μαζί σας σε περιπέτειες και εκδρομές - είτε πάτε σε ένα escape room, είτε βγείτε το βράδυ, είτε οργανώσετε ένα ταξίδι. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, σωστά; Ανεξάρτητα από το πώς θα είναι τα σχέδιά σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σίγουρα θα είναι μια μέρα που θα επιθυμείτε να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ζεστό και απλό τρόπο.

Λέων

Καθώς το φεγγάρι διασχίζει τον πρώτο οίκο του εαυτού σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα νιώθετε πρόθυμοι να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το άλλο σας μισό, αλλά θα είναι επίσης μια μέρα που μπορεί να έχετε την τάση να πλημμυρίζετε με στοργή. Ως Λέων, καταλαβαίνετε τη σημασία του να αγαπάτε πρώτα τον εαυτό σας και ενώ η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τείνει να κατευθύνεται προς τους συντρόφους μας, τα άστρα σας θυμίζουν ότι η καλύτερη αγάπη που μπορείτε να βιώσετε προέρχεται από μέσα σας. Θα είστε πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας και θα είναι απίστευτα εύκολο να του μεταφέρετε ακριβώς πώς νιώθετε για αυτόν.

Υδροχόος

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το φεγγάρι θα διασχίσει τον έβδομο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, δίνοντας έμφαση στις συναισθηματικές σας ανάγκες με τρόπο τολμηρό και εκφραστικό. Έχετε την τάση να διστάζετε λίγο να εκφραστείτε δυνατά, αλλά στις 14 Φεβρουαρίου, θα είστε πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας. Θα είστε πολύ πιο διατεθειμένοι να αφαιρέσετε μερικά πράγματα από πάνω σας, οπότε όσο περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, φροντίστε να τους πείτε ακριβώς πώς νιώθετε – οι πλανήτες είναι σίγουρα με το μέρος σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 455 / position2: 900
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb