ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Ο Πουαρό στον Νείλο και ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ

Έγκλημα στον Νείλο - Παντρέψου Με - Φυσικό Φως - Τελευταίοι και Πρώτοι Άνθρωποι
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ταινίες της εβδομάδας: Ο Πουαρό στον Νείλο και ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ
@cnn.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έγκλημα στον Νείλο (Death on the Nile)

του Κενέθ Μπράνα. Με τους Κένεθ Μπράνα, Γκαλ Γκαντότ, Αρμι Χάμερ, Ανέτ Μπένινγκ, Τομ Μπέιτμαν.

Περιπέτεια 2022, ΗΠΑ 127’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διάσημος Βέλγος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

Παντρέψου Με (Marry Me)

της Κατ Κόιρο. Με τους Τζένιφερ Λόπεζ, Οούεν Γουίλσον, Μαλούμα.

Κομεντί 2022, ΗΠΑ 112’

Η Κατ Βαλντέζ είναι το ήμισυ του πιο σeξι ζευγαριού διασημοτήτων στον κόσμο, μαζί με τον πετυχημένο σταρ της μουσικής Μπαστιάν. Όσο το ντουέτο της Κατ και του Μπαστιάν, με τίτλο «Marry Me», σκαρφαλώνει στην κορυφή των τσαρτ, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί ζωντανά μπροστά στο κοινό, σε μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Ο διαζευγμένος καθηγητής μαθηματικών Τσάρλι Γκίλπερτ, από την άλλη, έχει βρεθεί στη συναυλία εξαιτίας της κόρης του και της καλύτερής του φίλης. Όταν η Κατ μαθαίνει, λίγο πριν την τελετή γάμου, ότι ο Μπαστιάν την απατά με τη βοηθό της, η ζωή της παίρνει την κάτω βόλτα, καθώς παθαίνει κρίση πανικού πάνω στη σκηνή. Αμφισβητεί τον έρωτα, την αλήθεια και την αφοσίωση. Καθώς ο κόσμος της καταστρέφεται, ρίχνει τα μάτια της σε έναν ξένο ανάμεσα στο πλήθος…

Φυσικό Φως (Natural Light)

του Ντένες Νάγκι. Με τους Φέρενς Ζάμπο, Ταμάς Γκαρμπάτζ, Λάζλο Μπάζκο.

Δραματική 2021, Ουγγαρία - Λευκορωσία - Γαλλία - Γερμανία 103’

1943, Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ένας μακρύς Χειμώνας μόλις ξεκίνησε στις απέραντες εκτάσεις της κατεχόμενης Σοβιετικής Ένωσης. Ο Ίστβαν Σεμέτκα είναι μέλος μιας ειδικής μονάδας του γερμανικού στρατού αποτελούμενης από Ούγγρους, που αποστολή τους έχουν να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό αναζητώντας παρτιζάνους. Οδεύοντας μια ημέρα προς ένα απόμακρο χωριό, θα πέσουν σε ενέδρα, και ο επικεφαλής τους θα σκοτωθεί. Ο Σεμέτκα είναι αυτός που αναλάβει την ηγεσία, ως ανώτερος αξιωματικός. Πλέον, πρέπει να οδηγήσει την ομάδα του διαμέσου ενός ατελείωτου βάλτου, με σκοπό να επιστρέψουν πίσω σε ένα κατακτημένο χωριό και να ενωθούν με τους υπόλοιπους της μονάδας τους.

Τελευταίοι και Πρώτοι Άνθρωποι (Last and First Men)

του Γιόχαν Γιοχάνσον. Αφηγείται η Τίλντα Σούιντον.

Σινεφίλ 2020, Ισλανδία 70’

Δύο δισεκατομμύρια γήινα χρόνια μετά, στο μέλλον, η τελευταία γενιά ανθρώπων βρίσκεται στο χείλος του αφανισμού. Από τον μακρινό, εποικισμένο τους πλανήτη, στέλνουν ένα ύστατο κινηματογραφημένο μήνυμα στους σημερινούς κατοίκους της γης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 59 / position2: 210
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb