ΜΟΔΑ

Κοσμήματα που έγιναν διάσημα αφού τα φόρεσε η Πριγκίπισσα Diana

Τα καθιέρωσε σαν statements και τα λατρεύουμε ακόμα και σήμερα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Κοσμήματα που έγιναν διάσημα αφού τα φόρεσε η Πριγκίπισσα Diana
Photo via Wikipedia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κοσμήματα είναι από τα πιο εκλεκτά δώρα που μπορεί να λάβει ή να προσφέρει κάποιος. Σε σχέση με τα εξαιρετικά σπάνια πετράδια, όλοι μας είναι αδύνατο να σταματήσουμε την έκπληξή μας όταν τα βλέπουμε. Και για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αυτό δεν ήταν κάτι διαφορετικό.

Ήταν αναμφίβολα μια trendsetter, που είχε πάντα βασιλική πρόσβαση σε αυτά τα πετράδια. Μερικές από τις εμβληματικές εμφανίσεις της μας λένε πόσο διαχρονικά είναι τα κοσμήματα στη μόδα, ακόμη και όταν πρόκειται για κομμάτια - αντίκες.

Εμείς επιλέξαμε 8 κοσμήματα που είναι εξαιρετικά υπέροχα και έγιναν δημοφιλή αμέσως αφού τα φόρεσε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Διαβάστε προς τα κάτω για να μάθετε περισσότερα.

Spencer Family Tiara

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Photo via Tatler

Είναι ευρέως γνωστό ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ή η Πριγκίπισσα του Λαού, έτρεφε μεγάλη αγάπη για την Οικογενειακή τιάρα των Spencer. Σχεδιασμένη από τον David και την Elizabeth Emmanuel, έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στις 29 Ιουλίου 1981. Ανήκε στην οικογένεια Spencer και είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Diana.

Cambridge Lover’s Knot Tiara

Photo via Popsugar

Ανήκοντας στη γιαγιά της Βασίλισσας Μαρίας, την Πριγκίπισσα Αουγκούστα, η Tiara του Cambridge Lover Knot δόθηκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα για την τελετή του γάμου της από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Με διαμάντια και μια σειρά από 19 μαργαριτάρια, όλα σε ασήμι και χρυσό, είναι ένα κόσμημα μοναδικά σχεδιασμένο. Το συνδύασε περίφημα με διάφορα outfit και φαινόταν εντυπωσιακή σε κάθε ένα από αυτά.

Σκουλαρίκια Collingwood Diamond-and-Pearl

Photo via Daily Express

Τα σκουλαρίκια Collingwood Diamond and Pearl ήταν ένα γαμήλιο δώρο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα από την εταιρεία Collingwood Jewelers στο Λονδίνο. Φόρεσε αυτά τα σκουλαρίκια την ημέρα του γάμου της και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Σκουλαρίκια Aquamarine

Photo via Tumblr

Τα σκουλαρίκια Aquamarine φορέθηκαν για πρώτη φορά από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Φεστιβάλ των Καννών το 1987, καθιστώντας τα ως ένα εμβληματικό ζευγάρι κοσμημάτων για εκείνη.

Το δαχτυλίδι Aquamarine

Photo via Hello Magazine

Το 1997, η Πριγκίπισσα παρήγγειλε ένα δαχτυλίδι γαλαζοπράσινης πέτρας από την Asprey, με ένα σμαράγδιι και διαμάντια. Αυτό το δαχτυλίδι κατασκευάστηκε σε κίτρινο χρυσό 24 καρατίων.

The Sultan of Oman Sapphire Suite

Photo via Tumblr

Το διάσημο κόσμημα Sapphire Sultan of Oman δόθηκε στους Πρίγκιπες της Ουαλίας, ως γαμήλιο δώρο από τον Σουλτάνο του Ομάν. Ολόκληρο το σετ που αποτελείται από ένα κολιέ, σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι που σχεδιάστηκε από την Asprey. Η Πριγκίπισσα το φορούσε περιστασιακά.

Queen Mary’s Emerald and Diamond Choker

Photo via The Royal Post

Το εξαιρετικά γοητευτικό Queen Mary Emerald and Diamond Choker κατασκευάστηκε αρχικά από την εταιρεία Ladies of India. Παρουσιάστηκε ως δώρο στη βασίλισσα Μαρία, το οποίο αργότερα παρουσιάστηκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα ως γαμήλιο δώρο. Είναι πλέον μέρος της συλλογής της Βασίλισσας.

Σήμα Τάγματος Βασιλικής Οικογένειας

Το σήμα της βασιλικής οικογένειας είναι μια τιμή που απονέμεται σε όλες τις κυρίες της βασιλικής οικογένειας από τη βασίλισσα Ελισάβετ 2. Το φόρεσε η Νταϊάνα σε πολλές επίσημες περιστάσεις, καρφωμένο πάντα στα αριστερά του φορέματός της.

Photo via Goodhousekeeping

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
28 / position1: 513 / position2: 734
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb