ENTERTAINMENT

Αυτά τα μοντέλα θα γίνουν από τα πιο διάσημα του κόσμου

Όλος ο πλανήτης θα μιλάει για αυτά τα επόμενα χρόνια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα μοντέλα θα γίνουν από τα πιο διάσημα του κόσμου
Photo via samkuusisto.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να είσαι μοντέλο δεν σημαίνει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο και ένα λεπτό σώμα, αλλά έχει επίσης να κάνει με το χάρισμα, το ταλέντο και την ασυνήθιστη εμφάνιση.

Τα διάσημα μοντέλα δεν χρειάζεται πλέον να είναι κλασικές καλλονές, καθώς έχουν άλλα ελκυστικά χαρακτηριστικά. Ένα μοντέλο ήταν πρώην πρακτηκάρια στη NASA, ένα άλλο ασχολείται με τον ακτιβισμό υπέρ της φύσης και υπάρχει και ένα άλλο, που αποδεικνύει ότι ο διαβήτης δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου.

Αποφασίσαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη νέα γενιά μοντέλων και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι σύντομα θα γίνουν πολύ διάσημα.

Quannah Chasinghorse

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quannah Chasinghorse (@quannah.rose)

Η 19χρονη Quanna τράβηξε πολλή προσοχή στο Met Gala του 2021. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η αμερικανική μόδα και το κορίτσι αυτό αντιπροσώπευε την κουλτούρα του Έθνους των Ναβάχο. Η εμφάνισή της έγινε αμέσως viral. Η Quanna είναι το μόνο μοντέλο ιθαγενών Αμερικανών. Ενδιαφερόταν για τη μόδα από την παιδική της ηλικία και το 2020 υπέγραψε συμβόλαιο με την Calvin Klein. Από τότε, η καριέρα της έχει απογειωθεί.

Η πιο αναγνωρίσιμη λεπτομέρεια της εμφάνισης της Quanna είναι το τατουάζ στο πρόσωπό της. Το απέκτησε σε ηλικία 14 ετών, προς τιμή της αρχαίας παράδοσης του λαού της. Παλαιότερα, ένα τέτοιο τατουάζ θα δινόταν σε κορίτσια μεταξύ 12 και 14 ετών για να σηματοδοτήσει το πέρασμά της στη γυναικεία ηλικία και η Quanna έγινε το πρώτο από τα σύγχρονα κορίτσια της φυλής που το έκανε σε τόσο νεαρή ηλικία. Παρεμπιπτόντως, η ίδια είχε τατουάζ από τη μητέρα της, μια παράδοση που συνηθιζόταν στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μοντέλο ζει στην Αλάσκα και προστατεύει τη φύση της Αρκτικής. Συγκεκριμένα, τάσσεται κατά της μίσθωσης της γης του κράτους της για παραγωγή πετρελαίου.

Lila Grace Moss

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Grace (@lilamoss)

Η Lila είναι η κόρη της Kate Moss. Τώρα είναι 19 ετών και ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της μόδας σε ηλικία 14 ετών. Στα 16 της, η Lila έγινε το πρόσωπο του Marc Jacobs Beauty και εμφανίστηκε επίσης στο εξώφυλλο του περιοδικού Dazed.

Η Lila έχει διαβήτη τύπου 1 και κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας στο Μιλάνο, περπάτησε στην πασαρέλα με ορατή την αντλία ινσουλίνης της. Οι θαυμαστές της θαύμασαν το θάρρος της.

Sara Grace Wallerstedt

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Grace Wallerstedt (@walldamort)

Η ομορφιά αυτού του μοντέλου από την Αμερική έχει περιγραφεί ως «αιθέρια». Στο σχολείο, η Sara δεν σκέφτηκε ποτέ τη βιομηχανία της μόδας και αποκαλούσε τον εαυτό της σπασίκλα, αλλά η υψηλή ραπτική έγινε το εισιτήριό της για να βγει από τη μικρή πόλη που ζούσε.

Το πρώτο εξώφυλλο περιοδικού της Sara ήταν για τη Vogue Italia και η πρώτη της εμφάνιση στην καμπάνια ήταν για την Prada, η οποία πιστεύεται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον χώρο του μόντελινγκ.

Mona Tougaard

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONA TOUGAARD DAILY 🧿 (@monatougaardfans)

Η Mona γεννήθηκε στη Δανία και είναι Δανικής, Σομαλικής, Αιθιοπικής και Τουρκικής καταγωγής. Ήταν 12 ετών όταν η λαμπερή εμφάνισή της έγινε αντιληπτή για πρώτη φορά από scouter μόδας. Σε ηλικία 15 ετών κέρδισε τον διαγωνισμό Elite Model Look Denmark.

Έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για τα Prada, Louis Vuitton, Loewe, Chanel, Max Mara και Chloé και το 2021 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

Kris Grikaite

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristina Grikaite (@kris_grikaite)

Η Kris γεννήθηκε στο Ομσκ της Ρωσίας και μπήκε στη βιομηχανία της μόδας τυχαία: η φωτογράφος φίλη της την πήγε στο γραφείο της ρωσικής Vogue. Ως αποτέλεσμα, ο Kris έγινε αντιληπτή από scouters εκεί. Από το 2017, η ίδια είναι αποκλειστικό μοντέλο για τις πασαρέλες της Prada και άνοιξε και έκλεινε επιδείξεις μόδας για αυτήν τη μάρκα.

Επί του παρόντος, η Kris ζει στη Νέα Υόρκη, είναι φίλη με την Kaia Jordan Gerber, την κόρη της Cindy Crawford, και εξοικονομεί χρήματα για να αγοράσει στη μητέρα της ένα διαμέρισμα.

Adut Akech

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adut Akech Bior (@adutakech)

Η 22χρονη Adut από το Νότιο Σουδάν αποκαλείται συχνά «η δεύτερη Ναόμι Κάμπελ». Στις 2 Δεκεμβρίου 2019 κέρδισε το βραβείο «Μοντέλο της Χρονιάς» στα British Fashion Awards στο Λονδίνο.

Οι scouters την εντόπισαν όταν ήταν μόλις 13 ετών, αλλά ανέβαλε την καριέρα της στο μόντελινγκ για 3 χρόνια. Στα 16, η Adut έκανε το ντεμπούτο της σε μια επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η θεία της και σύντομα εμφανίστηκε σε μια επίδειξη μόδας του Saint Laurent. Η ίδια ανακηρύχθηκε το «μοντέλο της χρονιάς» δύο φορές, σύμφωνα με το Models.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 468 / position2: 3518
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb