ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που χωρίζουν πιο δύσκολα από τα άλλα

Μάθε τους μαχητές των σχέσεων!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ζώδια που χωρίζουν πιο δύσκολα από τα άλλα
Photo by Helena Lopes from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι φεύγουν πιο εύκολα από μια σχέση και κάποιοι παλεύουν μέχρι τελευταίας ρηνίδος. Μάθε τους μαχητές των σχέσεων!

Ταύρος

Οι Ταύροι έχουν πρακτικό χαρακτήρα, κάτι που τροφοδοτεί και τις σχέσεις τους. Μπορεί να είναι πεισματάρηδες, χαλαροί και γοητευτικοί αλλά κυρίως είναι σταθεροί και αναζητούν μια σχέση που μπορεί να ξεπεράσει τις καταιγίδες του χρόνου. Παρά το γεγονός πως πολλές φορές είναι αρκετά σκληροί με τους ανθρώπους από τη στιγμή που θα βρουν έναν σύντροφο για τον οποίο αξίζει να παλέψουν, δεν εγκαταλείπουν τόσο εύκολα. 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεσμεύονται να κάνουν τη δουλειά σε όλες τις πτυχές της ζωής τους - θα κάνουν ό,τι χρειάζεται σε μια σχέση πριν φύγουν. Γνωρίζουν ότι οι σχέσεις που χτίζονται για να διαρκέσουν απαιτούν αμοιβαίο σεβασμό και ειλικρίνεια.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί ως σχεσάκιδες. Θέλουν να αισθάνονται άνετα με έναν σύντροφο και μπορούν να θυσιάσουν γρήγορα τις δικές τους ανάγκες για χάρη των άλλων. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα θετικό, οι Καρκίνοι είναι πιθανό να το κολλήσουν σε μια σχέση λόγω της αφοσίωσής τους, ανεξάρτητα από τη δική τους ευτυχία ή ανάγκες.

Ζυγός

Οι Ζυγοί λαχταρούν την ισορροπία και η διατήρηση της ειρήνης είναι το νούμερο ένα τους. Ειλικρινά, ευδοκιμούν σε μια σχέση πιο πολύ από κάθε ζώδιο. Ενώ η πρακτική ενέργεια αέρα του Ζυγού τους κάνει να συνάπτουν σοβαρές σχέσεις με προσοχή, υπάρχει ακόμα κάτι στους Ζυγούς που τους κάνει να αναζητούν πάντα μια καλή ιστορία αγάπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb