Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Σαρμπέλ: «Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»

Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2022

Σαρμπέλ: «Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό»

Ο Σαρμπέλ μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας αλλά και για το πρόβλημα με την υγεία του.

«Το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια και νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Σαρμπέλ.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb