Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

DWTS: Αυτό είναι το ζευγάρι που πήρε τη μεγάλη νίκη

Αυλαία με χορό και λάμψη έριξε το δημοφιλές show χορού

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 29, 2022

DWTS: Αυτό είναι το ζευγάρι που πήρε τη μεγάλη νίκη

Φινάλε έκανε το DWTS χθες Παρασκευή (28/1), σε μια σεζόν που στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν η Βίκυ Καγιά και μαζί της ο Λάμπρος Φισφής στο star lounge.

Όπως κάθε φορά, στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι ο Jason Roditis, η Έλενα Λιζάρδου, η Μαρίνα Λαμπροπούλου και ο Στέφανος Δημουλάς προκειμένου να απολαύσουν την πρόοδο των ζευγαριών.

Στο παρκέ του DWTS ανέβηκαν με πάθος για να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ και ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή.

Στον μεγάλο τελικό του λαμπερού σόου του STAR, του DWTS, το κοινό ήταν εκείνο που με τη θετική του ψήφο θα αναδείκνυε τον μεγάλο νικητή μαζί με τον επαγγελματία παρτενέρ του. Όταν η μεγάλη στιγμή έφτασε, λοιπόν, η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά κλήθηκε να προχωρήσει στην ανακοίνωση των νικητών.

Έτσι, για τον φετινό κύκλο του DWTS νικητές αναδείχθηκαν προς έκπληξη πολλών η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ!

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb