ΜΟΔΑ

Αυτά τα outfits της Zendaya δεν βγαίνουν από το μυαλό μας

Είναι μια θεά της μόδας και εμείς την λατρεύουμε
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα outfits της Zendaya δεν βγαίνουν από το μυαλό μας
Photo via Entertainment News

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά το style της Zendaya Coleman, ξέρει πραγματικά πώς να εντυπωσιάζει τα πλήθη. Το βραβευμένο fashion icon είναι γνωστό ότι παίρνει ρίσκα στο κόκκινο χαλί και βγαίνει έξω από το συνηθισμένο πλαίσιο μόδας.

Ακόμη και τις μέρες που είναι εκτός δουλειάς δεν παραλείπει να φοράει ένα δροσερό αθλητικό ποδηλατικό κολάν ή ένα εξαιρετικό παλτό. Ανεξάρτητα από την περίσταση – κόκκινο χαλί, συνέντευξη ή street style – φοράει πάντα ένα ρούχο που ΟΛΕΣ θα θέλαμε να έχουμε στις δικές μας ντουλάπες.

Επομένως, είτε χρειάζεστε έμπνευση για την επιστροφή στο σπίτι, το δείπνο με την δουλειά ή το επόμενο ραντεβού σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι κάπου στα αρχεία, υπάρχει μια τέλεια εμφάνιση της Zendaya για αναπαραγωγή. Κοσκινίσαμε όλα τα ρούχα της για να βρούμε τα καλύτερα από τα καλύτερα (ναι, ήταν πολύ δύσκολο να το περιορίσουμε). Εδώ είναι όλες οι φορές που το στυλ της Zendaya μας τρέλανε όλες.

Ασύμετρο Draping

STEFANIA D'ALESSANDRO/GETTY IMAGES

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ασύμμετρο φόρεμα της Zendaya έχει τόση ενέργεια της θεάς. Η ντραπέ φούστα προσθέτει επίσης απίστευτο μήκος στα πόδια της.

Αέρινο φόρεμα


RICKY VIGIL M/GETTY IMAGES

Τα slip φορέματα είναι ένα ξεκάθαρο βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας. Η διχτυωτή λεπτομέρεια και οι γεωμετρικές ραφές στο Zendaya's είναι τέλεια για την επόμενη βραδινή σας έξοδο.

Φόρεμα με κουμπιά

DAVID M. BENETT

Το λευκό oversized φόρεμα μπλούζας είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Φοριέται μόνο του ή πάνω από ένα παντελόνι, αυτό είναι η τέλεια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας.

Μεταλλική πλατφόρμα

RB/BAUER-GRIFFIN

Τα πέδιλα με τακούνι πλατφόρμας είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε μερικά εκατοστά στην εμφάνισή σας.

Δερμάτινα παντελόνια


JAMES DEVANE/YGETTY IMAGES

Μόνο η Zendaya μπορεί να πάρει την κομψότητα του δερμάτινου παντελονιού και να του δώσει μια πολύ δροσερή ντυμένη ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 507 / position2: 1112
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb