ENTERTAINMENT

Διάσημοι που έγιναν κολλητοί μετά τον χωρισμό τους

Μπορεί να ήταν μαζί για χρόνια, να πήραν διαζύγιο, αλλά μεταξύ τους παραμένουν αγαπημένοι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημοι που έγιναν κολλητοί μετά τον χωρισμό τους
Photo via Showbiz Cheat Sheet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν διαρκούν όλοι οι γάμοι για πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο χωρισμός μεταξύ ανθρώπων πρέπει να είναι οριστικός. Μερικά πρώην ζευγάρια διασημοτήτων αποφάσισαν να μείνουν φίλοι, ακόμη και μετά το διαζύγιο τους. Είτε έχουν παιδιά μαζί, είτε απλώς αποφάσισαν να έχουν έναν φιλικό χωρισμό, αυτά τα ζευγάρια διασημοτήτων μπορούν να αποδειχθούν έμπνευση για όλους μας.

Demi Moore και Bruce Willis


© Patrice PICOT/Gamma-Rapho/Getty Images, © buuski/instagram

Αν και η Demi Moore και ο Bruce Willis ήταν παντρεμένοι για πάνω από μια δεκαετία και τελικά πήραν διαζύγιο το 2000, εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι. Η Demi μάλιστα, παρευρέθηκε ακόμη και στην τελετή ανανέωσης του όρκου του Bruce και της δεύτερης συζύγου του το 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Orlando Bloom και Miranda Kerr


© MCMULLAN CO/SIPA/EAST NEWS, © Kevan Brooks/AdMedia/SIPA/EAST NEWS

Η Miranda Kerr έχει επίσης καλές σχέσεις, τόσο με τον πρώην της, όσο και με τη νυν σύντροφό του, Katy Perry. Το σούπερ μόντελ αποκάλυψε ότι κάνουν συχνά παρέα μαζί και ότι στον Ορλάντο Μπλουμ αρέσει και ο νέος φίλος της Μιράντα.

Channing Tatum και Jenna Dewan


© SIPA/EAST NEWS, © Jordan Strauss/Invision/AP/East News

Αν και πέρασε ένα δύσκολο διαζύγιο, το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να είναι φιλικό μεταξύ τους. Η Jenna Dewan δήλωσε ότι είναι χαρούμενη που ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Jennifer Lopez και Marc Antony


© Kristin Callahan/Συλλογή Everett/EAST NEWS, © leahremini/instagram

Η Jennifer Lopez είπε σε συνέντευξή της ότι δεν ένιωθε καλά κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Marc Anthony, αλλά μετά τον χωρισμό τους, έγιναν υπέροχοι φίλοι και καλύτεροι γονείς των διδύμων τους.

Reese Witherspoon και Ryan Phillipe


© everett225/Depositphotos.com, © East News

Αν και η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της, το πρώην ζευγάρι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να προσφέρει στα παιδιά του μια υπέροχη παιδική ηλικία. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις καλές σχέσεις μεταξύ τους. Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί για τα γενέθλια του γιου τους.

Angelina Jolie και Billy Bob Thornton

© AFP/EAST NEWS, © EAST NEWS

Η Angelina και ο Billy παραμένουν καλοί φίλοι ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, που συνέβη πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Ο Billy Bob Thornton αποκάλυψε ότι ακόμα κι αν δεν βλέπονταν συχνά, εξακολουθούν να μιλούν τακτικά.

Gwyneth Paltrow και Chris Martin


© Colin Young-Wolff/Invision/AP/East News, © gwynethpaltrow/instagram

Σύμφωνα με την Gwyneth, αυτή και ο Chris πέρασαν έναν «συνειδητό χωρισμό», οπότε το διαζύγιό τους δεν ήταν δύσκολο. Οι δυο τους εξακολουθούν να βλέπονται πολύ συχνά και να συντροφεύουν τα παιδιά τους.

Mariah Carey και Nick Cannon


© Genin Nicolas/ABCA/EAST NEWS, © AFP/EAST NEWS

Κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους, η Mariah και ο Nick έδωσαν προτεραιότητα στα παιδιά τους και τη στενή τους φιλία. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που εξακολουθούν να έχουν μια υπέροχη σχέση, ακόμη και μετά το χωρισμό.

Ben Afleck και Jennifer Garner


© s_bukley/Shutterstock.com, © Anthony Behar/Sipa ΗΠΑ/East News

Όπως τα περισσότερα ζευγάρια που αποφασίζουν να χωρίσουν, η Jennifer Garner και ο Ben Affleck κράτησαν τη σχέση τους καλή λόγω των παιδιών τους. Η Jennifer είπε ότι «όλα τα παιδιά αξίζουν να έχουν ως πρότυπο σχέσεις που είναι γεμάτες σεβασμό».

Hilary Duff και Mike Comrie

© Everett Collection/Shutterstock.com, © John Shearer/Invision/AP/East News

Όχι μόνο το πρώην ζευγάρι είναι ακόμα υπέροχοι φίλοι, αλλά ο Mike συνεχίζει επίσης να έχει στενή σχέση με τα μέλη της οικογένειας της πρώην του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
29 / position1: 443 / position2: 913
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb