Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Survivor ‑ Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρναν οι «Μαχητές»

Τι είπε για τον Σάκη Κατσούλη και τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε


Δημοσίευση ΙΑΝ 27, 2022

Survivor ‑ Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρναν οι «Μαχητές»

To Survivor στο μυαλό της Μαριαλένας Ρουμελιώτη είναι ακόμη νωπό. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Status» στο Astratv μίλησε για το περσινό αλλά και το φετινό «Survivor», για τη σχέση που έχει με τον Σάκη Κατσούλη ενώ αποκάλυψε πως η εβδομαδιαία αμοιβή των «Μαχητών» ήταν 1.000 ευρώ.

Τι είπε για τον νικητή Σάκη Κατσούλη

«Ο Σάκης είχε τη λάμψη του. Ο κόσμος τον ξεχώρισε και κέρδισε το Survivor. Οι φετινοί παίκτες έχουν αντιγράψει χαρακτήρες και συμπεριφορές του περσινού παιχνιδιού. Η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήταν πολύ λίγα γι’ αυτά που περάσαμε. Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά. Τα συμβόλαια των Διασήμων διαφέρουν, άλλα υπογράφει ο ένας και άλλα ο άλλος. Στους μαχητές όμως, είναι ίδια τα λεφτά», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το Survivor ήταν ο λόγος που τα ξαναβρήκαμε με τον Σάκη

Κατόπιν παραδέχτηκε πως το «Survivor» ήταν ο λόγος που τα ξαναβρήκε με τον Σάκη Κατσούλη. «Την ίδια μέρα που χώρισα με τον Σάκη δήλωσα συμμετοχή στο Survivor. Όταν είδα τον Σάκη και τη Χριστίνα, είπα “ήρθαν να παίξουν με την ψυχολογία μου”. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Στη ζωή μου γενικά δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες, αλλά νομίζω το Survivor με έκανε να δώσω δεύτερη ευκαιρία στον Σάκη».

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb