Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Σοφία Μουτίδου: «Πολλοί από το #metoo δεν έχουν βγει στη φόρα, δεν μιλάει κανείς»

Τι είπε η ηθοποιός για τα «unfollow» που έχουν γίνει της μόδας τελευταία και πώς τα αντιμετωπίζει εκείνη


Δημοσίευση ΙΑΝ 27, 2022

Σοφία Μουτίδου: «Πολλοί από το #metoo δεν έχουν βγει στη φόρα, δεν μιλάει κανείς»

Η Σοφία Μουτίδου η γνωστή ηθοποιός και YouTuber πιστή στο ραντεβού της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο που με τίτλο «Ανθρωποφαγία. Η νέα τάση».

Η ηθοποιός ξεκινώντας να μιλάει προς το κοινό της ξεκαθάρισε ότι τα λεγόμενά της θα ενοχλήσουν πολλά άτομα πιθανότατα να «αποχωρήσουν» από το κανάλι της.

Επηρεασμένη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε στο πώς στη σημερινή εποχή οι άνθρωποι μέσω του διαδικτύου «τρώμε» την σάρκα του άλλου προκειμένου να τον εκδικηθούμε ενώ μίλησε και το cancel culture.

Σε άλλο σημείο της αφήγησής της η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία, όταν πολλοί την «ακύρωσαν» λόγω ενός αστείου που έκανε για τον ομοφυλοφιλικό έρωτα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα unfollow που τις τελευταίες μέρες πέφτουν βροχή λέγοντας πως αν και πολλοί της είπαν ότι έπρεπε να κάνει unfollow τον Λιγνάδη μετά τις εξελίξεις του ελληνικού #MeToo η ίδια δεν το έκανε, ενώ σύμφωνα με την ίδια ποτέ δεν έκανε unfollow κάποιον ή κάποια. Αντιθέτως, επέλεξε απλώς να μην τον/την παρακολουθεί.

Μιλώντας για το cancel culture η ηθοποιός αναφέρθηκε σε γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και την αντιμετώπιση από τον περίγυρο, ενώ κάλεσε το κοινό της να ασχοληθεί περισσότερο με αυτά τα ζητήματα και να αφήσει την «ακύρωση» για την δικαιοσύνη.

Τέλος άφησε αιχμές για ηθοποιούς που εμπλέκονται στο ελληνικό #MeToo, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά τους, καθώς κανένα θύμα δεν τους έχει καταγγείλει.

«Αυτή τη στιγμή πολλοί από το #MeToo δεν έχουν βγει στη φόρα. Απ’ τον κύκλο μας ξέρουμε ποιοι είναι. Δεν μιλάει κανείς. Και δε μιλάει κανείς, γιατί δεν έχει χτυπηθεί κάποιος. Αν μία γυναίκα γυρίσει και πει είναι και ο τάδε που μας γ** χρόνια, όλοι αυτοί που τον καλούν τον τάδε τώρα στις εκπομπές τους θα στραφούν εναντίον του», είπε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb