Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

H πιο πρωτότυπη έναρξη πασαρέλας έφερε μπελάδες στην Chanel

Η εγγονή της Grace Kelly ίπευσε το άλογό της

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 26, 2022

H πιο πρωτότυπη έναρξη πασαρέλας έφερε μπελάδες στην Chanel

Κάθε συλλογή Chanel έρχεται με το δικό της θέαμα στην πασαρέλα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σετ με θέμα το καζίνο του φθινοπώρου του 2015 με τραπέζια ή τον κήπο των απολαύσεων της άνοιξης του 2016;

Για την άνοιξη του 2022, η Virginie Viard πρόσφερε τη δική της εκδοχή μιας viral στιγμής ξεκινώντας τη συλλογή της με μια ιδιαίτερη έκπληξη!

Η Chanel άνοιξε την επίδειξη SS22 με την Charlotte Casiraghi, την εγγονή της Grace Kelly να ιππεύει το άλογό της στην πασαρέλα. Ωστόσο, πολλοί χρήστες στα social media έσπευσαν να επιστήσουν την προσοχή στη χρήση του ζώου που χρησιμοποιήθηκε ως κομμάτι του show. Η Casiraghi ήταν πρεσβευτής της μάρκας το 2020 και μάλιστα φόρεσε και νυφικό Chanel στον γάμο της με τον Dimitri Rassam το 2019.

Ένας χρήστης του Instagram σχολίασε στη σελίδα της Chanel, «Τόσο κακόγουστο και περιττό να χρησιμοποιείς ζώα στις παρελάσεις!», ενώ ένας άλλος σημείωσε «Πόσο περιττό είναι να περπατήσει ένα άλογο στην πασαρέλα; Μόνο για την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων; #animalabuse».
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb