ENTERTAINMENT

Πέθανε μόλις στα 36 της γνωστή YouTuber, παλεύοντας ως το τέλος

Τα βίντεό της είχαν εκατομμύρια προβολές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πέθανε μόλις στα 36 της γνωστή YouTuber, παλεύοντας ως το τέλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η YouTuber Melanie Ham, η οποία μιλούσε τακτικά για τη ζωή της μετά τη διάγνωση καρκίνου, πέθανε στις 12 Ιανουαρίου.

Από τότε που δημιούργησε το κανάλι της στο YouTube το 2011, ξεπέρασε τα 70 εκατομμύρια συνολικές προβολές στη σελίδα της.

Σύμφωνα με μια ενημέρωση για την υγεία στον προσωπικό της site, που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο, η Ham μίλησε ανοιχτά λέγοντας ότι η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται σταθερά, παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαιρώντας τους όγκους.

Σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της, ο σύζυγος της 36χρονης, Rob μοιράστηκε αναρτήσεις στη μνήμη της αγαπημένης του συζύγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με βαριά καρδιά και βαθιά θλίψη μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο της γλυκιάς, καταπληκτικής, όμορφης συζύγου μου Melanie», έγραψε στο Instagram στους 46.000 θαυμαστές της. «Είμασταν 9 ημέρες πριν από την επέτειο των 16 ετών. Η οικογένειά μου, οι γιατροί μας, οι νοσοκόμες μας και ειδικά η Melanie πάλεψαν μέχρι το τέλος και έκαναν ό,τι μπορούσαμε για να αποφύγουμε σήμερα, αλλά δεν είναι αυτός ο δρόμος μας».

Συνέχισε με την σημείωση ότι ήταν μια «βασίλισσα πολεμίστρια» που πολεμούσε την ασθένειά της, λέγοντας ότι «αγαπούσε με πάθος, δημιουργούσε όμορφα, πρόσφερε πολλά» και ήταν η «καλύτερη φίλη του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie-Creative Content Maker (@melaniekham)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 250 / position2: 652
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb