ENTERTAINMENT

Ιστορίες εγκλωβισμένων: Ποιοι διάσημοι πέρασαν το βράδυ στην Αττική Οδό

Μαρτυρίες των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2022
Ιστορίες εγκλωβισμένων: Ποιοι διάσημοι πέρασαν το βράδυ στην Αττική Οδό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέτρητα ήταν το προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

Μία από αυτές που επλήγησαν ήταν και η Αττική που είχε να διαχειριστεί εκτός από το κρύο, διακοπές ρεύματος αλλά και χιλιάδες εγκλωβισμένους πολίτες στα οχήματά τους στην Αττική Οδό αλλά και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Φωτεινή Πετρογιάννη

Για περισσότερες από 11 ώρες έμεινε εγκλωβισμένη η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 η οποία μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής του σταθμού επέστρεφε σπίτι της. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Αττική Οδό δεν σταμάτησε να δίνει το κλίμα που επικρατούσε για εκείνη αλλά και χιλιάδες ακόμα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην ίδια θέση.

Κατάφερε κάτω από αντίξοες συνθήκες και αφήνοντας το αυτοκίνητο πίσω να βρεθεί πίσω από εκεί όπου ξεκίνησε για να περάσει το βράδυ της. «Εμείς παρατήσαμε το αμάζι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ! Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να πλησιάζει, να μας συμβουλεύει τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χιλιόμετρα και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε», περιέγραψε η δημοσιογράφος.

Ράνια Κωστάκη

Η γνωστή ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για την ταλαιπωρία που υπέστη και την ώρα που κατάφερε να απεγκλωβιστεί. «Μετά από 16 ώρες κατάφερα να φτάσω στη Γλυφάδα, σε φιλικό σπίτι. Ταξίδευα από την Κύπρο για το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, αφού κάναμε μία ώρα να προσγειωθούμε, φεύγοντας από εκεί, μπήκαμε στην Αττική Οδό, στις 13:10 το μεσημέρι. Μας είπαν να περάσουμε, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα ότι πιο κάτω υπάρχουν εκχιονιστικά», περιέγραψε η Ράνια Κωστάκη.

Και συνέχισε: «Στο ξενοδοχείο στην έξοδο της Κάντζας, μείναμε ακινητοποιημένοι, μέχρι περίπου τις 05:30 το πρωί. Δεν ήρθε ποτέ κανένας ανθρωπος, ήρθα στις 4 περίπου για το αν θέλαμε κουβέρτες και νερά. Εμείς είχαμε και καύσιμα και φαγητά, αλλά για καλή μας τύχη ήμασταν κοντά στο βενζινάδικο. Μπροστά και πίσω από εμάς υπήρχε πολύς κόσμος. Η χιονόπτωση ήταν πολύ έντονη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που μας γύρισαν προς τα πίσω, προς το αεροδρόμιο. Μας ενημέρωσαν ότι έχει πολύ κόσμο στο αεροδρόμιο ή θα έπρεπε να πάμε από της Βάρης-Κορωπίου. Πολύς κόσμος δεν μας ακολούθησε γιατί δεν γνώριζαν. Εμείς πήγαμε με δικό μας ρίσκο».

Γιώργος Ασημακόπουλος

Η πρώην παίκτης του Survivor ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν από τους κλειστούς δρόμους τη Δευτέρα. Μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα» και θέλοντας να επιστρέψει στο σπίτι του διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατο λόγο του χιονιά.

Δυσκολίες αντιμετώπισε και η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου που χρειάστηκε τη βοήθεια του Νίκου Κοκλώνη για να απεγκλωβιστεί από το σημείο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, χρειάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του και να φτάσει στο σπίτι του με τη βοήθεια αρχικά κάποιων ανθρώπων που γνώρισε τυχαία και στη συνέχεια με τα Μέσα.

Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου παρέμεινε για ώρες εγκλωβισμένη στο δρόμο. Μαζί της στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Super Κατερίνα», Χρήστος Αϊβαλιώτης. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πολύωρη ταλαιπωρία της και τον εγκλωβισμό της στη Μαραθώνος αλλά και την επιστροφή στο σπίτι της μετά από σχεδόν 14 ώρες.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 894 / position2: 2422
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb