Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Αδιανόητο κράξιμο από την Super Κική στον Γιώργο Λιάγκα

Μετά τις σημερινές τοποθετήσεις του παρουσιαστή για τους influencers


Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2022

Αδιανόητο κράξιμο από την Super Κική στον Γιώργο Λιάγκα

Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται πως άνοιξε στην κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με την Super Κική. Μετά τις σημερινές τοποθετήσεις του παρουσιαστή για τους influencers όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως, «Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση.

Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;» (δες εδώ το σχετικό απόσπασμα)

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την Super Κική που έχει αποδείξει ότι δε μασάει τα λόγια της.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb