ENTERTAINMENT

Julia Fox: Ποιος είναι ο καινούργιος έρωτας του Kanye West

Έχει ζωγραφίσει με το αίμα της, χρησιμοποιώντας μία σύριγγα
Από το NEWSROOM
Julia Fox: Ποιος είναι ο καινούργιος έρωτας του Kanye West
@juliafox / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα χρόνο σχεδόν μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Kanye West και της Kim Kardashian, φαίνεται πως ο διάσημος ραπερ έχει βρει τον έρωτασ στην αγκαλιά της 31χρονης Julia Fox.

H Fox έχει τραβήξει την προσοχή των social media λόγω των πολλών ασχολιών της. Είναι ηθοποιός, σχεδιάστρια, καλλιτέχνης και μοντέλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓪 𝓕𝓸𝔁 ☆ (@juliafox)

Ωστόσο τα βλέματα τα Νέας Υόρκης η νεαρή Fox τα έχει τραβήξει εδώ και καιρό. Μάλιστα έχει χρησιμοποιήσει το αίμα της ως κόκκινο χρώμα ζωγραφικής για έναν πίνακα. Έχει εκδώσει 2 βιβλία με φωτογραφικές τις συλλογές. Το 2017, πραγματοποίησε μια έκθεση τέχνης με τίτλο R.I.P. Julia Fox, επιμέλεια Richie Shazam. «Ήθελα το show να είναι όσο πιο αυθεντικό και προσωπικό γινόταν. Έβγαλα το αίμα με μια σύριγγα και χρησιμοποίησα τη σύριγγα για να ζωγραφίσω στο μετάξι. Δεν ήταν τόσο κακό όσο φαίνεται».

Επιχειρηματίας

Παράλληλα η Fox ίδρυσε μαζί με τη φίλη της Briana Andalore μια σειρά πολυτελών πλεκτών, Franziska Fox, σε ηλικία μόλις 23 ετών. Τo brand φόρεσαν οι Lindsay Lohan, Iggy Azalea και Rumer Willis. «Σχεδιάζω για μια γυναίκα που είναι σeξι και διανοούμενη, δυνατή και θηλυκή», είπε στη HuffPost το 2014. «Είναι ανίκητη στη σeξουαλική της ικανότητα, αλλά έχει έναν αβίαστο μινιμαλισμό στην εμφάνισή της». Στα περσινά βραβεία μόδας CFDA, συνεργάστηκε μαζί με τον στυλίστα Matthew για να επιμεληθούν μια εκθαμβωτική παστέλ εμφάνιση Dries Van Noten.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓪 𝓕𝓸𝔁 ☆ (@juliafox)

Ηθοποιός

Η Fox πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Adam Sandler στο αστυνομικό θρίλερ Uncut Gems το 2019. «Ήταν αρκετά εύκολο, θα έλεγα. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Πρέπει απλά να μπορείς να αφεθείς, να χάσεις τον έλεγχο, και να καταστρέψεις τον εγωισμό σου. Δεν είσαι εσύ, πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου και να είσαι ο άλλος άνθρωπος και να νιώσεις πραγματικά τη σκηνή στην οποία βρίσκεσαι. Υπάρχει μια τέχνη σε αυτό», είχε δηλώσει.

Είναι μητέρα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓪 𝓕𝓸𝔁 ☆ (@juliafox)

Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, η Fox καλωσόρισε τον ερχομό του γιου της, Valentino. Η ίδια ανακοίνωσε τα χαρούμενα νέα με μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες εγκυμοσύνης στο Instagram. «Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την αδερφή μου @richieshazam αμέσως αφού ο γυναικολόγος μου είπε ότι θα έπρεπε να γεννήσω πρόωρα, λόγω κάποιων προβλημάτων αρτηριακής πίεσης», έγραψε στη λεζάντα.

«Ο για πάντα βαλεντίνος μου, ο Βαλεντίνο. Γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2021. Η καλύτερη μέρα της ζωής μου. #milf»

Ήταν παντρεμένη στο παρελθόν

Η Fox παντρεύτηκε τον Peter Artemiev, έναν ιδιωτικό πιλότο με έδρα το Μπρούκλιν, το 2018. Οι δυο τους είναι πλέον χωρισμένοι, ενώ οι σχέσεις μεταξύ τους μόνο καλές δεν μπορεί να τις χαρακτηρίσει κάποιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 8210 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb