Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Στο υπερπολυτελές σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Παράλληλα, το ζευγάρι "πρόδωσε" πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλον μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες


Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2022

Στο υπερπολυτελές σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Αρτ υποδέχθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το μεσημέρι της Κυριακής, στο υπερπολυτελές σπιτικό του. Ο Κύπριος καλλιτέχνης ζει τον απόλυτο έρωτα με την σύντροφο του, Ιλάειρα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του MEGA πρόσφερε στο ερωτευμένο ζευγάρι γλυκό του κουταλιού για να… στεριώσει η αγάπη τους. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα ξενάγησαν το τηλεοπτικό κοινό σε όλους τους μεγάλους χώρους του σπιτιού ξεκινώντας, ασφαλώς, από το piano room!

«Αν ήμασταν παλιά ελληνική ταινία είναι ξεκάθαρω ότι θα παίζαμε… Χτυποκάρδια στα θρανία όπως ο Δημήτρης και η Αλίκη» τόνισε, με χαμόγελο, ο μουσικός και παραγωγός.

Όταν, δε, το ζευγάρι έφτασε στην κουζίνα μάς παρουσίασε την τυρόπιτα και την σπανακόπιτα την οποία η μέλλουσα σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου έμαθε από την γιαγιά της. Ενώ, τελος, οι δυο τους αποκάλυψαν πως επιθυμούν να κάνουν τέσσερα παιδιά.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb