Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

«Βγαίνω με δισεκατομμυριούχους από πάντα δεν είμαι με τον Kanye για τα χρήματα»

Η Julia Fox απαντά στις «κακές γλώσσες» που την κατηγορούν ότι είναι με τον ράπερ για την χλιδάτη ζωή και την περιουσία του


Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2022

«Βγαίνω με δισεκατομμυριούχους από πάντα δεν είμαι με τον Kanye για τα χρήματα»

Την απάντησή της σε όσους την κατηγορούν ότι έμπλεξε με τον Κάνιε Γουέστ για την περιουσία του έδωσε η Τζούλια Φοξ.

Η πλειοψηφία θεωρεί ότι η ηθοποιός δεν τρέφει συναισθήματα για τον ράπερ, αλλά είναι μαζί του για την φήμη, την χλιδάτη ζωή και τα χρήματά του.

«Οι άνθρωποι μου λένε συνέχεια "τον έχεις για τη φήμη και τα λεφτά του". Αγάπες μου, βγαίνω με δισεκατομμυριούχους όλη την ενήλικη ζωή μου. Ας μην το συνεχίσουμε αυτό το ποιηματάκι», είπε η ηθοποιός στο podcast «Forbidden Fruits».

Αν και στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές ως «γυναίκα που αναζητά την προσοχή», η ίδια αρνείται τον «τίτλο» και λέει: «Είναι αστείο. Ξέρεις, ποτέ δεν νοιαζόμουν για την προσοχή ή για τη φήμη. Αλλά την κέρδιζα έτσι κι αλλιώς».

Η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του ράπερ και πρώην συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν και περιγράφει την σχέση τους ως «το όνειρο κάθε κοριτσιού».

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε κατά πόσον αυτό είναι αμοιβαίο από την πλευρά του Κάνιε Γουέστ, αφού εκείνος δίνει την αίσθηση ότι κάθε του κίνηση γίνεται για να ζηλέψει η Κιμ.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb