ENTERTAINMENT

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Μου έστελναν χυδαία μηνύματα για το παιδί μου»

Ξεσπά σε βίντεο για τα όσα του καταλογίζουν

Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2022
Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Μου έστελναν χυδαία μηνύματα για το παιδί μου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος είδε τον λογαριασμό του στο Instagram να χάνει 100.000 followers (!) σε λίγες μέρες μετά το «τσουνάμι» του hashtag #cancel_kopsialis που «κατέκλυσε» τα social media, μίλησε για όλους και για όλα.

Με νέα του ανάρτηση, απάντησε σε όσους το κατηγορούν και τον συνδέουν με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για το κύμα μίσους που έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες.

Στο βίντεο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρει ότι εδώ και μέρες δέχεται απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που βρίζουν ακόμα και το παιδί του επειδή συνδέεται φιλικά με τον επιχειρηματία, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την υπόθεση στην συμπρωτεύουσα.

Όπως εξήγησε, το όνομα του φίλου του δεν εμπλέκεται στην υπόθεση και πρόσθεσε ότι βρίσκεται δίπλα στην 24χρονη αλλά και σε κάθε θύμα. Εξήγησε, δε, ότι η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καλή τις τελευταίες ημέρες λόγω των απειλών, υπογράμμισε ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με υπόθεση κλοπής χρημάτων στην οποία ενεπλάκη το όνομά του, ενώ απολογήθηκε που πάτησε like σε ομοφοβικά σχόλια εναντίον του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 417 / position2: 1098
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb