Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Το υπέροχο συγκρότημα κατοικιών της Τina Turner στη Ζυρίχη

Ενα παραθαλάσσιο οικόπεδο 10 κτιρίων με θέα στη λίμνη της Ζυρίχης

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 21, 2022

Το υπέροχο συγκρότημα κατοικιών της Τina Turner στη Ζυρίχη

Η Tina Turner αποχαιρέτησε την Αμερική πριν από δεκαετίες, όταν άρχισε να βγαίνει με τον επί χρόνια σύντροφό της και πλέον σύζυγο, Erwin Bach.

Τελικά τον παντρεύτηκε το 2013 και μάλιστα απαρνήθηκε την αμερικανική υπηκοότητα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην τελευταία τους κίνηση να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους στην Ελβετία όπου ζουν τώρα, το ζευγάρι ξόδεψε 76 εκατομμύρια δολάρια για ένα παραθαλάσσιο κτήμα 10 κτιρίων με θέα στη λίμνη της Ζυρίχης.

Οι ελβετικές ειδήσεις αποκαλύπτουν ότι ο αστέρας του τένις Roger Federer σκέφτηκε να αγοράσει το ακίνητο κάποια στιγμή πριν εγκατασταθεί σε ένα διαφορετικό σπίτι στην ίδια κοινότητα του χωριού Staefa - έξω από τη Ζυρίχη.

Σε μια συνέντευξη στο τοπικό έντυπο Daily Handelszeitung, ο σύζυγος της 82χρονης τραγουδίστριας, με καταγωγή από τη Γερμανία, είπε ότι η κίνηση έγινε αφού και οι δύο απέκτησαν ελβετική υπηκοότητα.

«Αισθανόμαστε πολύ άνετα στην Ελβετία», είπε ο Bach. «Λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της, απέχουμε από τα ταξίδια».
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb