Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Ο Ακης Δείξιμος παραδέχεται πως φέρει κι εκείνος ευθύνη για την σύλληψη του αδερφού του, Κώστα Δόξα

Τι ακριβώς συνέβη


Δημοσίευση ΙΑΝ 20, 2022

Ο Ακης Δείξιμος παραδέχεται πως φέρει κι εκείνος ευθύνη για την σύλληψη του αδερφού του, Κώστα Δόξα

Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση.

0 λόγος ήταν ότι ο γνωστός τραγουδιστής παραβίασε τη δικαστική απόφαση, που τον ήθελε να καταβάλλει το σύνολο της διατροφής μέχρι την πρώτη του μηνός.

Ο αδερφός του, Άκης Δείξιμος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα κι εξήγησε πως φέρει κι εκείνος μερίδιο ευθύνης για την τροπή που πήρε το θέμα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως βοηθάει οικονομικά τον αδερφό του και καταβάλλει εκείνος τη διατροφή στην πρώην σύζυγό του. Το σύστημα όμως, δεν τον άφησε να πληρώσει το ποσό, με αποτέλεσμα να το καταβάλλει την επόμενη ημέρα.

«Ισχύει ότι μέχρι χθες ήταν να καταβληθεί ουσιαστικά το ποσό. Τελικά, καταβλήθηκε σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μερίδιο ευθύνης κι εγώ για τη μη καταβολή της διατροφής, γιατί αυτό το διάστημα γενικότερα της πανδημίας όλοι δυσκολευόμαστε κι εγώ όσο μπορώ στηρίζω τον αδερφό μου», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια έιναι ότι χθες το σύστημα δεν με άφησε να πληρώσω την διατροφή, πράγμα το οποίο έκανα σήμερα. Όντως, τον παραλάβανε οι αστυνομικοί την ώρα που άφηνε την κόρη του στο σπίτι της πρώην γυναίκας του. Προφανώς, η άλλη πλευρά αρέσκεται στο να υπάρχουν επεισόδια ή έστω να φαίνονται επεισόδια».

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb