Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ιωάννα Τούνη: Νέα μήνυση στον 35χρονο που κατονόμασε για το revenge pοrn

Τι είπε ο δικηγόρος της influencer


Δημοσίευση ΙΑΝ 20, 2022

Ιωάννα Τούνη: Νέα μήνυση στον 35χρονο που κατονόμασε για το revenge pοrn
@j.touni / Instagram

Στην επικαιρότητα παραμένει το θέμα του revenge pοrn βίντεο της Ιωάννας Τούνη, με την γνωστή influencer να καταθέτει και δεύτερη μήνυση σε βάρος του 35χρονου άνδρα που κατονόμασε για την διαρροή του ροζ βίντεο.

Τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Τούνη και ο 35χρονος επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη ανταλλάσσουν μηνύσεις για το ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και τις δηλώσεις της γνωστής influencer στα social media. Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του, εκείνος κινήθηκε νομικά και κατέθεσε δύο μηνύσεις εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση. Και όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (20.01.2022) με τον ίδιο τρόπο «απάντησε» και η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Για την νέα μήνυση εις βάρους του 35χρονου και όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, μίλησε στον ALPHA ένας εκ των δυο δικηγόρων της Ιωάννας Τούνη. «Καταθέσαμε σήμερα μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και για όποιο άλλο αδίκημα κρίνει ο εισαγγελέας από τα γεγονότα που αναφέρουμε στη δήλωσή μας», δήλωσε αρχικά ο Αναστάσιος Ντούγκας.

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και πρέπει να πούμε και να τονίσουμε ακόμη μια φορά είναι ότι η κυρία Τούνη δε γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν. Το θύμα είναι ξεκάθαρα η κυρία Τούνη. Είναι δικαίωμα του θύματος να βγει και να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει αυτό έτοιμο» πρόσθεσε.

Δήλωσε επίσης ότι δεν ξέρει γιατί κάποιοι επιχειρούν να συνδέσουν την υπόθεση της Ιωάννας Τούνης με αυτή της 24χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη. «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο 35χρονος είχε και γνώση και πρόθεση για να γίνει η συγκεκριμένη πράξη. Όποιος έχει δει το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε τη γνώση ότι αυτός που είχε το βίντεο τον κατέγραφε, χαμογελούσε, υπήρχε φλας. Είναι ξεκάθαρο. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν και μάρτυρες», σημείωσε.

«Η κυρία Τούνη όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βρει μάρτυρες που έχουν κατονομαστεί στη μήνυσή μας και θα κληθούν το επόμενο διάστημα να καταθέσουν. ‘Εχουμε μάρτυρες που θα καταθέσουν ότι ο 35χρονος έδειχνε και έστελνε το βίντεο από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης», κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb