MAKEUP

Smokey eye με lip liner: Μήπως οι Tiktokers περνούν λάθος μηνύματα;

Τα trends που μπορεί να έχουν επιπτώσεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Smokey eye με lip liner: Μήπως οι Tiktokers περνούν λάθος μηνύματα;
@sabrinawalsh_mua

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα TikTok trends εμφανίζονται τόσο γρήγορα που δεν τα προλαβαίνουμε. Ακόμα ένα έκανε αισθητή την παρουσία του τον τελευταίο καιρό.

Οι TikTokers έχουμε συνηθίσει πλέον να μας εκπλήσσουν. Σκέφτονται άπειρα κόλπα ειδικά όσον αφορά στο skincare, αλλά και το μακιγιάζ που είναι και πολύ δημιουργικό. Αν σκεφτείς ότι η πλατφόρμα έχει billion χρήστες, τότε καταλαβαίνεις και τις ευκαιρίες για μεγάλη αναπαραγωγή των videos. 

Το πρόσφατο τρικ που μας προβλημάτισε αρκετά, είναι το κόλπο με το lip liner. Η χρήση του στο video είναι διαφορετική από την αναμενόμενη. Για πιο “φυσικό look”, χρησιμοποιούν αντί για το κλασικό μολύβι ματιών, αυτό των χειλιών.

@sabrinawalshmakeupartist Reply to @agrayleo 💛 One of many beautiful options for brown eyes! #liplinerhack #makeuphacks #eyeshadowtutorial ♬ original sound - Sabrina

Ωστόσο, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πάντα: τα προϊόντα είναι φτιαγμένα και εγκεκριμένα για συγκεκριμένο μέρος του προσώπου μας. Η χημικός καλλυντικών Ginger King, τονίζει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε προϊόντα χειλιών γύρω από τα μάτια. Τα μάτια, είναι ευαίσθητη περιοχή και πρέπει τα προϊόντα να έχουν εγκριθεί γι’αυτά, καθώς μπορεί να εμφανίσουμε κάποια αντίδραση, πρήξμο, ή αλλεργία.

Για αντίστοιχο μακγιάζ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κρεμώδες μολύβι ματιών, ή κρεμώδη σκιά. Επομένως, για να προσέξουμε και την υγεία μας, είναι καλό να εξετάζουμε τι ακριβώς βάζουμε στο προσωπό μας, ασχέτως των trends που κυκλοφορούν στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb