ENTERTAINMENT

Survivor Spoiler: Ο πληγωμένος Βαλάντης και το άδοξο φινάλε στο ειδύλλιο Μυριέλλας ‑ Γιώργου

Εκτός από τον… δακρυσμένο Βαλάντη αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή

Δημοσίευση ΙΑΝ 18, 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι μόνο τα αγωνίσματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και οι κόντρες μεταξύ των παικτών

Πληγωμένος, απομονωμένος και κλαμένος εμφανίζεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Βαλάντης. Μάλιστα ο τραγουδιστής φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα. Ο Βαλάντης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και όλοι οι συμπαίκτες του θέλουν να τον διώξουν από τον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα απάνθρωπα και προσβλητικά είπε για την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου.

Εκτός από τον… δακρυσμένο Βαλάντη αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή που δείχνει ότι το ειδύλλιο μεταξύ τους μάλλον θα έχει άδοξο τέλος.

Ο Γιώργος Κατσαούνης ακούγεται να λέει «καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο και η πλακίτσα ανάμεσα σε μένα και τη Μυριέλλα», ενώ εκείνη του απαντά: «Θα ήθελα να σου πω, Γιώργο μου, πως κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και αυτό θα φανεί στην πορεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνος επιμένει πως δεν κάνει λάθος απαντάει πως «να μη φανεί καλύτερα, άστο».

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο επικοινωνίας, όπως λέει στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός, με τη νικητήρια ομάδα να αποκτά πρόσβαση σε φωτογραφίες και μηνύματα από δικά τους πρόσωπα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα δοθούν όλες οι απαντήσεις.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 471 / position2: 929
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb