ENTERTAINMENT

Ηλίας Γκιώνης για Ιωάννα Τούνη: Το έλυσε εξωδικαστικά και πήρε χρήματα

«Η κυρία Τούνη θέλει για ακόμη μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα από όλους εμάς που ψάχνουμε για την υπόθεση»

Δημοσίευση ΙΑΝ 16, 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την αποκάλυψη του ονόματος του ανδρός που φέρεται να έχει δημοσιεύσει το revenge pοrn βιντέο της Ιωάννας Τούνης, μίλησε ο Ηλίας Γκιώνης στην εκπομπή της Σίσσυς Χηστίδου, εκφράζοντας παράλληλα τις αντιρρήσεις του.

«Το όνομα που έδωσε η κυρία Τούνη χθες στη δημοσιότητα, αν κάνετε μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πουθενά. Δεν υπάρχει ούτε μια αναζήτηση όπου να βγάζει αυτό το όνομα. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να υπάρχει αυτός ο κύριος. Και αν υπάρχει το όνομά του στο διαδίκτυο είναι από τα λεγόμενα της κυρία Τούνη που έγιναν άρθρα. Από την άλλη αν θέλετε να μιλήσουμε για πλήρη αλήθεια, ξέρουμε από εκείνο το διάστημα έχει γίνει έρευνα και όπως όλα δείχνουν η κυρία Τούνη το έληξε εξωδικαστικά, πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει περαιτέρω στη δημοσιότητα. Τώρα γιατί το επαναφέρει δεν ξέρω.

Εγώ ένα πράγμα μπορώ να υποθέσω. Ότι η κυρία Τούνη θέλει για ακόμη μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα από όλους εμάς που ψάχνουμε για την υπόθεση. Γιατί όπως είδατε, δυο μέρες τώρα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι δεν έχουν βγάλει πράγματα για την υπόθεση αλλά το ότι η κυρία Τούνη αποκάλυψε ποιος έβγαλε το βίντεό της παίζει μέσα σε λίγες ώρες παντού. Επίσης να αναφέρω πως η κυρία Τούνη είναι γνωστό πως είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για όλο αυτό το πράγμα, όπως και για τον κύριο που έκανε το ποστ και παραδέχτηκε πως έχει κάνει το έγκλημα. Η κυρία Τούνη έχει άμεση επαφή με όλους αυτούς μαζί… Αυτό που κάνει η κυρία Τούνη για μένα είναι ξεκάθαρα ανήθικο δήλωσε ο γνωστός ακτιβιστής.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 819 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb