ENTERTAINMENT

Ιωάννα Τούνη: Με μήνυση κατά παντός υπευθύνου κινείται ο άνδρας που φέρεται να ανέβασε το revenge pοrn

Ο άνδρας που η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε, ύστερα από την έκταση που πήρε το γεγονός, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram

Δημοσίευση ΙΑΝ 16, 2022
Ιωάννα Τούνη: Με μήνυση κατά παντός υπευθύνου κινείται ο άνδρας που φέρεται να ανέβασε το revenge pοrn

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Μια σειρά από βίντεο δημοσίευσε χθες η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagram κι αποκάλυψε το όνομα του άνδρα που φέρεται πως ανέβασε το revenge pοrn βίντεο της.

Ο άνδρας που η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε, ύστερα από την έκταση που πήρε το γεγονός, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, η οποία μεταδόθηκε από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

«To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 229 / position2: 938
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb