ENTERTAINMENT

Πώς είναι σήμερα «το αγόρι από την Ιρλανδία» στον Τιτανικό

Πληρώνεται ακόμη για την ταινία, 25 χρόνια μετά

Δημοσίευση ΙΑΝ 16, 2022
Πώς είναι σήμερα «το αγόρι από την Ιρλανδία» στον Τιτανικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρις Τόμπσον, γνωστός για τον ρόλο του ως το «μικρό αγόρι από την Ιρλανδία» στη θρυλική ταινία «Τιτανικός», αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να κερδίζει χρήματα από τον ρόλο του 25 χρόνια μετά.

Ο ηθοποιός ήταν μόλις πέντε ετών όταν πήρε το ρόλο του νεαρού επιβάτη τρίτης θέσης που πεθαίνει τραγικά μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του, μετά το χτύπημα του θρυλικού πλοίου στο παγόβουνο, στην ταινία του 1997.

Στη σκηνή, αυτός, η μητέρα του και η αδερφή του ήταν μεταξύ πολλών άλλων επιβατών που περίμεναν να ανοίξει η κεντρική πύλη της τρίτης θέσης. Όμως, η οικογένεια δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στη σωσίβια λέμβο και αργότερα εθεάθη στην καμπίνα της όπου οι τρεις τους πέθαναν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ ο ρόλος του ήταν μικρός, ήταν οδυνηρός, καθώς αντικατόπτριζε αυτό που πέρασαν πολλοί επιβάτες του Τιτανικού της τρίτης θέσης, οι οποίοι πέθαναν κατά τη διάρκεια της τραγωδίας.

Σήμερα, ο Ρις που είναι 30 ετών, εργάζεται ως διευθυντής ψηφιακού μάρκετινγκ στο Brian Head Resort, μια εγκατάσταση για σκι και σνόουμπορντ στη Γιούτα.

Παρόλο που είπε ότι δεν θυμάται πολλά από την εποχή που έκανε τα γυρίσματα ως παιδί, του τη «θυμίζουν» οι επιταγές που λαμβάνει κάθε χρόνο για τα δικαιώματα εκμετάλλευσης.

Η καριέρα του Ρις ξεκίνησε ως παιδί - μοντέλο, υπογράφοντας με έναν πράκτορα ταλέντων αφού κέρδισε έναν διαγωνισμό. Αυτός έδωσε στη μητέρα του την επιλογή ανάμεσα σε δύο ρόλους για τον Ρις - πρωταγωνιστή σε μια διαφήμιση βενζινάδικου ή μια ευκαιρία να παίξει έναν ρόλο στον Τιτανικό.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 414 / position2: 813
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb